Filmul Săptămânii-Flight

- Advertisement -

Denzel Washington intră în pielea lui Whip Whitaker, un pilot de avion înzestrat şi respectat de către colegi şi superiori, pe care mass-media şi nord-americanii de rând îl percep ca pe un erou naţional după ce reuşeşte să aducă la sol un aparat de zbor atât de serios avariat încât niciun alt aviator nu ar fi fost capabil să îl redreseze.

Salvând vieţile a 98 de pasageri din cei 106 pe care îi transporta avionul deteriorat, Whip îşi câştigă admiraţia tuturor, spitalul în care este internat fiind înconjurat în fiecare zi de cohorte de jurnalişti care vor să îl intervieveze sau să obţină o fotografie cu el. În momentul în care compania aviatică solicită efectuarea unei anchete care să stabilească fără putinţă de tăgadă cauzele producerii accidentului, ies la iveală inclusiv lacunele din conduită profesională a pilotului Whitaker.

Divorţat şi înstrăinat de familie, Whip s-a luptat multă vreme cu demonii alcoolului, iar dacă el nu ar fi consumat substanţe interzise în noaptea ce a precedat acel zbor fatidic, probabil că defecţiunile tehnice ale avionului ar fi fost descoperite şi remediate în timp util. Fiindcă analizele medicale indică prezenţa alcoolului în sânge, Whip Whitaker se trezeşte transformat peste noapte dintr-un erou aclamat într-un om pe care toţi se grăbesc să-l condamne şi care are nevoie de avocat pentru a-şi salva cariera şi pentru a nu fi condamnat la închisoare pe viaţă.

În Cinema City Mall Timișoara

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Premierele săptămânii – din 15 august în cinematografe

Deliver Us from Evil Un pâlc de palmieri în deşertul...

Premierele săptămânii – din 14 martie în cinematografe

Better Living Through Chemistry Cu tagline-ul "Fericirea nu are formulă",...

Filmul Săptămânii – Endless Love

Doi tineri (Alex Pettyfer şi Gabriella Wilde) din medii...

Filmul Săptămânii – The Legend of Hercules

Tânărul Hercule este fiul unei regine din Grecia antică...

Filmul Săptămânii – Ride Along

Un tip căruia-i turuie gura încontinuu ţine neapărat să...

Filmul Săptămânii – Frozen

Când o profeţie malefică face ca un întreg regat...

Din aceeași categorie

Categorii Populare