ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Super-premii odată cu lansarea campaniei de vară „Fii star de Cinema City şi câştigă premii ca în filme” la Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 500.000 de premii, un autoturism Mitsubishi ASX , o excursie în Republica Dominicană şi bilete de avion Lufthansa pentru orice destinaţie din Europa îşi aşteaptă câştigătorii în locaţiile Cinema City din toată ţara.

Cinema City, liderul pieţei din România şi cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Sud Est, anunţă lansarea campaniei de vară „Fii star de Cinema City şi câştigă premii ca în filme”, prin care cinefilii pot câştiga peste 500.000 de premii.

În perioada 12 iulie – 31 august 2013, toţi clienţii care vor achiziţiona bilete la film vor primi carduri răzuibile, care le oferă şansa de a intra în tragerea la sorţi pentru unul dintre marile premii, un autoturism Mitsubishi ASX, un sejur de 5 stele în Republica Dominicană sau bilete de avion Lufthansa pentru orice destinaţie din Europa, sau de a câştiga pe loc unul dintre sutele de mii de premii.

Vara aceasta, pe lângă oferta bogată de filme, promoţia Cinema City aduce o mulţime de premii instant constând în bilete gratuite, meniuri şi băuturi răcoritoare, dulciuri Mars, CD-uri Cat Music, abonamente fitness World Class sau vouchere de reducere pentru pachete de turism.

„Toţi cei care aleg cinematografele Cinema City ca formă de relaxare se vor putea bucura vara acesta şi mai mult de filmele preferate. Orice bilet la film le asigură cinefililor o şansă de a câştiga premii speciale. Îi invităm pe toţi cei care caută un refugiu. pentru a scăpa de zilele toride. să se bucure atât de blockbustere cât şi de sutele de mii de premii ca-n filme” a declarat Mălina Marinescu – Sandu, Brand Manager Cinema City România.

Sezonul estival pregăteşte o ofertă generoasă pentru publicul iubitor de filme. „Oameni mari şi fără minte”, „Greu de pensionat 2”, „Strumpfii 2 3D”, „R.I.P.D. Copoi pentru strigoi”, „Cercul de Foc”, „The Wolverine”, „Elysium” sunt printre cele mai aşteptate titluri ale verii, care uimesc din nou prin acţiune, efecte speciale şi aventuri explozive.

Multiplexurile Cinema City oferă clienţilor cele mai bune facilităţi, cele mai moderne tehnologii şi cea mai bună calitate a serviciilor, la cele mai înalte standarde ale industriei la nivel internaţional. La nivel naţional, Cinema City operează 15 multiplexuri în Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Iaşi, Timişoara, Arad, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Bacău, Baia Mare, Brăila şi Constanţa.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore