Ionel Pascotă a câştigat a 4-a rundă a Romanian Superbike

Date:

La finele săptămânii trecute, în Slovacia, a avut loc a patra etapă din Romanian Superbike. Echipa timişeană Pascota Racing Team Giroc.a fost prezentă în cadrul competiţiei cu sportivii Aron Romocea, Simuţ Cosmin la clasa 600 Supersport şi Ionel Pascotă la clasa 1000 Superbike.

Ziua de sâmbătă, dedicată calificărilor l-a avut lider pe Ionel Pascotă cu toate că acesta a întâmpinat mari probleme la suspensia faţă a motocicletei. Pe locul doi s-a aflat Cătălin Cazacu – Taifun Racing şi pe poziţia a treia a fost Ionuţ Mistode – BGS Motorsport.

Cea de-a doua zi, duminică, fiind şi ziua cursei, a început prin încercarea setării motocicletei să funcţioneze în parametri optimi şi să se elimine problemele suspensiei faţă. Startul cursei a avut loc în jurul orei 16:00, iar concurenţii au avut de efectuat 10 ture de circuit. După prima tură Pascotă a ales să rămână pe poziţia a doua până spre finalul cursei după care să atace prima poziţie şi să câştige cursa, lucru care s-a şi întâmplat.

Rezultatele finale ale cursei au fost:
1. Ionel Pascotă – Pascotă Racing Team Giroc;
2. Cătălin Cazacu – Taifun Racing;
3. Daniel Vargolici – Amkart Racing.

La clasa 600 Rokies, Simuţ Cosmin câştiga locul 1, iar Aron Romocea termină cursa pe locul 5 la clasa Supersport.

„A fost o cursă foarte dificilă pentru că nu am mai păţit aşa ceva până acum, să nu pot regla furca faţă a motocicletei. Împreuna cu Mircea, mecanicul meu, am încercat toate variantele posibile pentru a regla motocicleta şi a avea o cursă mai uşoară dar nu am reuşit în totalite. În acestă competiţie nu participăm în acest an, dar am participat la această cursă pentru antrenament. Din păcate, ajunşi acol,o au apărut alte probleme neprevăzute şi tot ce ne-am dorit a fost să reparăm motocicleta şi să câştigăm cursa. Problema nu am remediat-o dar cursa am câştigat-o. Este bine că am fost prezenţi şi am aflat de acestă problemă înainte de următoarea etapă de Campionat Naţional şi avem timpul necesar pentru a ne pregăti. Următoarea etapă importantă va fi săptămâna viitoare şi va conta pentru Campionatul European de Est. Aceasta se va desfăşura la Plevna, în Bulgaria, unde mă aflu pe locul 1 în Campionat la clasa 600 Supersport” – a declarat Ionel Pascotă.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare