Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pasionat de motociclete? Freedom Crew și campionul Ionel Pascotă oferă cursuri GRATUITE de pilotaj

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

2015 este cel de-al doilea an în care băieții de la Freedom Crew, alături de multiplul campion nașional și european de est, Ionel Pascotă, oraganizează cursuri de pilotaj moto pe circuitul de karting de la Arad.

”Cursul este gratuit și se adresează tuturor motocicliștilor dornici să învețe ceva nou sau să-și perfecționeze stilul de conducere al motocicletei. Încă de la bun început am gândit acest curs în speranța că vom reuși, împreună cu Ionel Pascotă, să aducem motocicliștii începători, și nu numai, să deprindă noi tehnici de conducere a motocicletei și totodată să-i îndrumăm pe aceștia să alegă pistele de concurs pentru mersul sportiv și nu drumurile publice”, este mesajul transmis de Flavius Ciulică, președintele Freedom crew Timișoara.

Intrarea la acest curs se va face pe baza unei înscrieri prealabile pe pagina de Facebook a comunității Freedom Crew Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare