ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pasionat de motociclete? Freedom Crew și campionul Ionel Pascotă oferă cursuri GRATUITE de pilotaj

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

2015 este cel de-al doilea an în care băieții de la Freedom Crew, alături de multiplul campion nașional și european de est, Ionel Pascotă, oraganizează cursuri de pilotaj moto pe circuitul de karting de la Arad.

”Cursul este gratuit și se adresează tuturor motocicliștilor dornici să învețe ceva nou sau să-și perfecționeze stilul de conducere al motocicletei. Încă de la bun început am gândit acest curs în speranța că vom reuși, împreună cu Ionel Pascotă, să aducem motocicliștii începători, și nu numai, să deprindă noi tehnici de conducere a motocicletei și totodată să-i îndrumăm pe aceștia să alegă pistele de concurs pentru mersul sportiv și nu drumurile publice”, este mesajul transmis de Flavius Ciulică, președintele Freedom crew Timișoara.

Intrarea la acest curs se va face pe baza unei înscrieri prealabile pe pagina de Facebook a comunității Freedom Crew Timișoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore