ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

500 de pachete cu țigări de CONTRABANDĂ descoperite de poliţiştii de frontieră, la Gottlob

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Luni, 11 mai 2015, în jurul orei 17:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timişoara împreună cu lucrători din cadrul SPF Lunga au desfăşurat în zona de competenţă o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări.

Aceștia au fost oprit, la intrare în localitatea Gottlob, un autoturism înmatriculat în România, despre care existau suspiciuni că ar putea transporta ţigări.

”Lucrătorii noştri au procedat la identificarea şoferului, cetăţeanul turc Adnan Y., în vârstă de 45 ani, rezident pe raza judetului Timiş. La controlul fizic al autoturismului s-a găsit în portbagaj un colet mare ambalat într-un sac de plastic, in interiorul caruia poliţiştii de frontieră au găsit mai multe pachete de ţigări, fără timbru”, anunță reprezentantul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

În urma inventarierii ţigărilor descoperite în interiorul autoturismului, a rezultat cantitatea de 500 pachete, în valoare de 6.000 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Turcului i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiuni de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete.

Foto: Arhivă

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore