Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poliția de Frontieră Română serbează 151 de ani de la înființare! Ce PROGRAM oferă timișorenilor

- Advertisement -

ITPF Timișoara așteaptă cât mai mulți timișoreni să participe joi, 23 iulie 2015, cu începere de la ora 11:00, la sediul instituţiei din Timişoara, Calea Sever Bocu nr. 49, la evenimentele prilejuite de sărbătorirea Zilei Poliţiei de Frontieră Române.

Cu această ocazie va avea loc o expoziţie a tehnicii din dotare şi a echipamentelor performante folosite pentru securizarea frontierelor, de asemenea vor fi prezentate exerciţii demonstrative ale poliţiştilor de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş, precum şi exerciţii demonstrative ale câinilor poliţişti.

Poliția de Frontieră din România serbează mâine 151 de ani de la înființare. Pe 24 iulie 1864, domnitorul Alexandru Ioan Cuza a semnat Înaltul Decret Domnesc nr. 893, prin care se realiza unirea corpurilor grănicereşti ”de dincoace şi dincolo de Milcov” şi integrarea lor în cadrul armatei sub autoritatea nemijlocită a Ministerului de Război. Prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, această dată istorică (24 iulie) a fost desemnată ca sărbătoare oficială a Poliţiei de Frontieră Române, fiind momentul de recunoaştere a identităţii instituţionale şi de asemenea, temelia organizaţiei moderne de astăzi, care funcţionează la standarde europene.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore