Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

România, PESTE Germania și Franța la „ușurința cu care se plătesc taxele”. Cu ce raport al Băncii Mondiale se laudă ANAF

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Conform celor de la ANAF, fundația slabă pe care este construită această acuzație, legată de calitatea activității de administrare și a serviciilor oferite contribuabililor, este cel mai bine reliefată de un raport publicat de Banca Mondială (BM) la sfârșitul anului trecut.
Anaf europa

Potrivit raportului „Paying Taxes 2015”, România ocupă locul 52 din 189 în clasamentul general, după o urcare de 82 de poziții față de raportul anterior, ceea ce confirmă eforturile depuse în cadrul reformei ANAF, concretizate în optimizarea plății taxelor și impozitelor.

Același raport ne mai arată că, în cadrul UE, suntem pe poziția a 12-a din 28 de țări, atunci când vine vorba de numărul orelor alocate de contribuabili pentru plata impozitelor și a taxelor.

”Acest studiu, realizat de BM împreună cu PricewaterhouseCoopers (PwC) este singurul instrument de cercetare care măsoară ușurința cu care se plătesc taxele și care a analizat acest aspect în 189 de țări, din întreaga lume”, se arată într-un comunicat al Serviciului de Comunicare, Relații Publice și Mass-Media din cadrul ANAF.

ANAF
- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore