Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

REPLICA lui Răducanu: Am plătit AMENDĂ la Poliția Locală, azi s-au depozitat materiale și s-au făcut măsurători

- Advertisement -
Ca urmare a apariției materialului în care vă prezentam imagini cu muncitorii care mișunau pe șantierul deschis de Sebastian Răducanu, boss-ul clubului Epic, în incinta Bazei de Agrement ”Proiectantul”, acolo unde clubul deținut de președintele PSD Timișoara se extinde, ”Sebi” a ținut să uzeze de dreptul la replică, prin intermediul căruia recunoaște că a demarat lucrările fără a avea o autorizație de construire, pe motiv că nu știa că acest document este necesar.

Mai mult decât atât, Răducanu susține că a fost sancționat de Poliția Locală la finele lunii mai, atunci când oamenii legii au constatat că în incinta bazei de agrement se desfășoară lucrări neautorizate, iar că amenda a fost achitată imediat.

”În locația situată în incinta bazei de agrement Proiectantul din Timișoara, în cursul lunii Mai 2015, s-a început edificarea unei construcții ușoare, din lemn, demontabila, fără fundație pentru care, beneficiarii au înțeles că nu este necesar a se obține autorizări speciale de construire. În urma controlului efectuat de către lucrători ai Poliției Locale Timișoara la data de 26.05.2015, s-a emis o sancțiune contravențională ce prevedea și sistarea imediată a lucrărilor și intrarea în legalitate. Beneficiarii lucrărilor au achitat de îndată contravaloarea amenzii și au încetat lucrările.

Începând cu data de 26.05.2015, în locația din incinta bazei de agrement Proiectantul din Timișoara, nu au mai fost efectuate niciun fel de construcții. În conformitate cu prevederile legale în vigoare, beneficiarii au înregistrat la Primăria Municipiului Timișoara, documentația aferentă în vederea obținerii Autorizațiilor necesare pentru edificările ce urmează a fi efectuate.

Raportat la informațiile transmise publicului larg de către publicația dumneavoastră în articolul împricinat, țin să subliniez ca esențial de reținut faptul că astăzi, în urma controlului efectuat iar de către lucrătorii Poliției Locale Timișoara, nu s-a constatat nicio încălcare a prevederilor legale, întrucât, așa cum spuneam mai sus, din data de 26.05.2015, lucrările au fost sistate, iar stadiul edificărilor este neschimbat de la aceea dată, situație corect constatată şi de către oamenii legii.

În toată această perioadă, în șantierul deschis în incinta bazei de agrement Proiectantul din Timișoara, singurele acțiuni efectuate au fost cele de depozitare materiale și diverse măsurători, acțiuni pentru care nu este necesară existența unei Autorizații de Construire.

Totodată trebuie precizat că aspectele amintite mai sus pot fi oricând probate de către subsemnatul prin documente și poze.

Vă asigur că pe viitor, pentru o justă și corectă informare a publicului larg cu privire la acțiunile întreprinse de către subsemnatul sau de către societatea comercială în care dețin calitatea de asociat, vă stau la dispoziție și voi transmite datele ce vă sunt necesare, atunci când le veți solicita, pentru a nu vă pune în situația neplăcută de a publica informații nefondate”, susține Răducanu, în dreptul său la replică.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore