Sebastian-Raducanu

Ca urmare a apariţiei materialului în care vă prezentam imagini cu muncitorii care mișunau pe șantierul deschis de Sebastian Răducanu, boss-ul clubului Epic, în incinta Bazei de Agrement ”Proiectantul”, acolo unde clubul deținut de președintele PSD Timișoara se extinde, ”Sebi” a ținut să uzeze de dreptul la replică, prin intermediul căruia recunoaște că a demarat lucrările fără a avea o autorizație de construire, pe motiv că nu știa că acest document este necesar.

Mai mult decât atât, Răducanu susține că a fost sancționat de Poliția Locală la finele lunii mai, atunci când oamenii legii au constatat că în incinta bazei de agrement se desfășoară lucrări neautorizate, iar că amenda a fost achitată imediat.

”În locaţia situată în incinta bazei de agrement Proiectantul din Timişoara, în cursul lunii Mai 2015, s-a început edificarea unei construcţii uşoare, din lemn, demontabila, fără fundaţie pentru care, beneficarii au înţeles că nu este necesar a se obţine autorizări speciale de construire. În urma controlului efectuat de către lucrători ai Poliţiei Locale Timişoara la data de 26.05.2015, s-a emis o sancţiune contravenţională ce prevedea şi sistarea imediată a lucrărilor şi intrarea în legalitate. Beneficarii lucrărilor au achitat de îndată contravaloarea amenzii şi au încetat lucrările.

Începând cu data de 26.05.2015, în locaţia din incinta bazei de agrement Proiectantul din Timişoara, nu au mai fost efectuate niciun fel de construcţii. În conformitate cu prevederile legale în vigoare, beneficiarii au înregistrat la Primăria Municipiului Timişoara, documentaţia aferentă în vederea obţinerii Autorizaţiilor necesare pentru edificările ce urmează a fi efectuate.

Raportat la informaţiile transmise publicului larg de către publicaţia dumneavoastră în articolul împricinat, ţin să subliniez ca esenţial de reţinut faptul că astăzi, în urma controlului efectuat iar de către lucrătorii Poliţiei Locale Timişoara, nu s-a constatat nicio încălcare a prevederilor legale, întrucât, aşa cum spuneam mai sus, din data de 26.05.2015, lucrările au fost sistate, iar stadiul edificărilor este neschimbat de la aceea dată, situaţie corect constatată şi de către oamenii legii.

În toată această perioadă, în şantierul deschis în incinta bazei de agrement Proiectantul din Timişoara, singurele acţiuni efectuate au fost cele de depozitare materiale şi diverse măsurători, acţiuni pentru care nu este necesară existenţa unei Autorizaţii de Construire.

Totodată trebuie precizat că aspectele amintite mai sus pot fi oricând probate de către subsemnatul prin documente şi poze.

Vă asigur că pe viitor, pentru o justă şi corectă informare a publicului larg cu privire la acţiunile întreprinse de către subsemnatul sau de către societatea comercială în care deţin calitatea de asociat, vă stau la dispoziţie şi voi transmite datele ce vă sunt necesare, atunci când le veţi solicita, pentru a nu vă pune în situaţia neplăcută de a publica informaţii nefondate”, susține Răducanu, în dreptul său la replică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.