Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

NESIMŢIRE MAXIMĂ! Doi timişoreni depistaţi în ziua de Paşti în timp ce ditrugeau cuibul cu iepuraşi, amenajat în Piaţa Victoriei FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Poliţiştii locali aflaţi în patrulare în dimineaţa zilei de Paşte, în jurul orei 5.30, au depistat două persoane care au deteriorat cuibul amenajat pentru marcarea sărbătorilor în Piaţa Victoriei.

O femeie, F. Carla, de 20 de ani, şi un bărbat, P. Tibor, de 33 de ani, ambii din Timişoara, au fost sancţionaţi cu câte 500 lei conform HCL 371/2007 modificată deoarece, profitând de faptul că nu se aflau prea multe persoane prin zonă, au rupt partea din trestie şi sârmă a gardului de protecţie din pereţii cuibului alegoric pentru iepuraşi, trăgând de acestea.

Astfel de fapte se sancţionează cu amenzi între 500 şi 1.000 lei, dar din nefericire, nesimţirea şi lipsa educaţiei unor persoane nu poate fi „echilibrată” nici măcar prin aplicarea de amenzi.

 

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare