Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentKlaus Iohannis vine la Timișoara: ”Vă chem să ne amintim împreună de...

Klaus Iohannis vine la Timișoara: ”Vă chem să ne amintim împreună de acele zile”. De ce se bucură Robu de vizita președintelui

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Anul acesta, pe 16 decembrie, se împlinesc 25 de ani de când națiunea română și-a strigat dreptul la libertate. Sunt 25 de ani de când românii au rupt, cu prețul atâtor vieți de martiri, lanțurile unui regim opresiv și au oprit sufocarea națiunii lor.

Vă chem să ne amintim împreună de acele zile, în care națiunea noastră și-a recâștigat libertatea și să ne afirmăm deschis admirația pentru eroismul tuturor celor care s-au opus dictaturii comuniste. Să ne amintim de eroii de la Timișoara, să prețuim astfel memoria lor și să veghem în continuare la sănătatea societății noastre.

Cea mai importantă lecție a lui Decembrie 1989 este că armele nu pot sfărâma niciodată conștiința oamenilor, iar valorile libertății și democrației trebuie apărate cu orice preț”, a postat, cu puțin timp în urmă, viitorul președinte al României, Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, se declară încântat de venirea președintelui ales al României pe meleaguri timișorene și se declară convins că și timișorenii își vor arăta simpatia faă de acesta pe durata vizitei. ”Marți vom avea evenimente dedicate aniversării a 25 de ani de la izbucnirea Revoluției anti-comuniste din decembrie 1989 și vom fi onorați să-l avem la Timișoara pe președintele ales al României, Klaus Iohannis. Ne bucurăm că Timișoara este primul oraș vizitat de președintele ales, conform promisiunii făcute. Sigur că de 1 decembrie, fiind Sărbătoarea Națională, președintele în acest context a fost la Alba Iulia, dar eu vorbesc despre o vizită. Ne bucurăm și, desigur că venirea președintelui în Timișoara se datorează și recunoștinței pe care o are față de cetățenii Timișoarei, care, 7 din 10 l-au votat” a spus edilul-șef de pe Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...