Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ACCIDENT cu victimă ÎNCARCERATĂ la Timișoara. Neatenția face victime din nou FOTO/VIDEO

- Advertisement -

În urmă cu puțin timp, un accident violent a avut loc la intersecția străzilor Mătăsarilor și Lalelelor din zona Modern. Șoferul unui autoturism Volkswagen Passat a intrat în intersecția celor două străzi, venind de pe strada Mătăsarilor, însă datorită faptului că nu s-a asigurat, mașina sa a lovit violent un Peugeot 206 alb, în care se aflau două persoane. Mașina mai mică a fost aruncată peste bordură, pe spațiul verde de lângă carosabil, iar pasagera, a necesitat intervenția promptă a unei unități de descarcerare.

Pompierii și un echipaj al Ambulanței au sosit de urgență la fața locului, tânăra pasageră din autoturismul de culoare albă primind îngrijiri medicale pe loc. Aceasta se află în afara oricărui pericol, din primele concluzii trase de medicii aflați la locul accidentului, în timp ce șoferul mașinii în care se afla fata a suferit doar câteva contuzii și șocul accidentului violent.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz, însă vinovatul principal al producerii accidentului rămâne șoferului Passat-ului, întrucât a intrat în intersecție fără să se asigure, chiar dacă unii martori susțin că micul Peugeot se deplasa cu viteză ”cam mare”.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=x8qkNwWb3Nk&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore