Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentCei mai mici dintre timișoreni îi pot trimite scrisori lui Moş Crăciun....

Cei mai mici dintre timișoreni îi pot trimite scrisori lui Moş Crăciun. Unde pot depune copii solicitările lor

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pe adresa Târgului de Crăciun organizat de Primăria Municipiului Timişoara în Piaţa Victoriei a sosit următoarea astăzi scrisoare:

”Dragii Moşului,
Am lasat la Târgul de Crăciun, lânga Bradul de 12 m, vizavi de Atelierul Mosului, o cutie mare unde aştept sa primesc scrisori de la copiii cuminţi.

În seara de 21 decembrie, la ora 17.30, atunci când voi ajunge la Târgul de Craciun din Timisoara, voi dărui cadouri copiilor care mi-au scris cele mai frumoase şi interesante scrisori.

ATENŢIE! Îmi vor putea scrie doar copiii care au între 3 și 10 ani împliniți și au fost tot anul cuminţi şi ascultători. Cei mici, care nu ştiu să scrie pot fi ajutaţi de părinţi şi bunici.

Scrisorile le primesc până în data de 19 decembrie și trebuie să conţină numele, vârsta și numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!

Vreau să le mulţumesc celor care vor fi alături de mine în seara de 21 decembrie sa împart darurile: Primăria Municipiului Timişoara, Casa de Cultură a Municipiului şi UPC România.

Cu dragoste,
Moş Crăciun”

Nu uitați! În data de 21 decembrie 2014, de la ora 17:30, Moş Crăciun va sosi pe scena din Piaţa Victoriei, în cadrul spectacolului ”Cadouri Muzicale cu Moş Crăciun”, prezentat de Teatrul pentru copii şi tineret “Merlin” Timişoara în colaborare cu Asociaţia “TotalArt”. Cu această ocazie se vor împărţi cadouri copiilor şi vor fi premiate cele mai frumoase scrisori trimise Moşului.

Atenţie! Moşul primeşte scrisori de la copii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, până în data de 19 decembrie, în cutia pe care a lăsat-o la Târgul de Crăciun, lânga brad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Concert caritabil susținut de Corul Avocaților din Timișoara, la Târgul de Crăciun!

Avocații din Timișoara se reunesc și în acest an, pentru a veni în sprijinul...

Targul de Craciun din Timisoara are patinoar uriaș! Vezi programul complet!

Târgul de Crăciun din Timişoara aduce, în acest an, un amplu program artistic pe...

Targul de Craciun Timisoara in decor nou, de BASM, deschis pe 1 Decembrie, cu Holograf

Municipalitatea timișoreană a anunțat că deschiderea celei de-a XIII-a ediții a Târgului de Crăciun...