Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cei mai mici dintre timișoreni îi pot trimite scrisori lui Moş Crăciun. Unde pot depune copii solicitările lor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
13.9 ° C
15.1 °
11.1 °
76 %
2.6kmh
23 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
22 °

Pe adresa Târgului de Crăciun organizat de Primăria Municipiului Timişoara în Piaţa Victoriei a sosit următoarea astăzi scrisoare:

”Dragii Moşului,
Am lasat la Târgul de Crăciun, lânga Bradul de 12 m, vizavi de Atelierul Mosului, o cutie mare unde aştept sa primesc scrisori de la copiii cuminţi.

În seara de 21 decembrie, la ora 17.30, atunci când voi ajunge la Târgul de Craciun din Timisoara, voi dărui cadouri copiilor care mi-au scris cele mai frumoase şi interesante scrisori.

ATENŢIE! Îmi vor putea scrie doar copiii care au între 3 și 10 ani împliniți și au fost tot anul cuminţi şi ascultători. Cei mici, care nu ştiu să scrie pot fi ajutaţi de părinţi şi bunici.

Scrisorile le primesc până în data de 19 decembrie și trebuie să conţină numele, vârsta și numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!

Vreau să le mulţumesc celor care vor fi alături de mine în seara de 21 decembrie sa împart darurile: Primăria Municipiului Timişoara, Casa de Cultură a Municipiului şi UPC România.

Cu dragoste,
Moş Crăciun”

Nu uitați! În data de 21 decembrie 2014, de la ora 17:30, Moş Crăciun va sosi pe scena din Piaţa Victoriei, în cadrul spectacolului ”Cadouri Muzicale cu Moş Crăciun”, prezentat de Teatrul pentru copii şi tineret “Merlin” Timişoara în colaborare cu Asociaţia “TotalArt”. Cu această ocazie se vor împărţi cadouri copiilor şi vor fi premiate cele mai frumoase scrisori trimise Moşului.

Atenţie! Moşul primeşte scrisori de la copii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, până în data de 19 decembrie, în cutia pe care a lăsat-o la Târgul de Crăciun, lânga brad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare