Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Tupeu EPIC! Președintele PSD Timișoara, Sebastian Răducanu, construiește FĂRĂ AUTORIZAȚIE! FOTO/VIDEO

Abia trecut de 30 de ani, noul președinte al PSD Timișoara, Sebastian Răducanu, ales acum două săptămâni pe funcția de conducere a organizației municipale, face prostii. Profitând probabil de noul său ”statut”, șeful cel mare de la clubul Epic, aflat în incinta Bazei de Agrement ”Proiectantul – Hidrotim” de lângă stadionul Dan Păltinișanu”, s-a apucat de câteva zile de extindere.

Clubul său va avea și o ”latură” outdoor, iar Răducanu a dat ordine de începere a lucrărilor în incinta bazei sportive, deși nu avea acest drept din punct de vedere legal, având nevoie de autorizație de construcție din partea Primăriei Timișoara pentru a-și putea extinde ”afacerea”.

Contactat telefonic pentru a ne oferi amănunte despte lucrările care au loc în interiorul domeniului pe care-l administrează, Sandu Jude, administratorul Bazei de Agrement ”Proiectantul” s-a declarat extrem de surprins de faptul că sunt muncitori care lucrează acolo. ”Din câte știu eu, certificatul de urbanism a fost eliberat și e depusă documentația pentru autorizația de construcție, probabil mâine o să și iasă”, ne-a explicat Jude.

Administratorul bazei unde se regăsește clubul Epic susține că în incinta bazei nu lucrează nimeni, însă în momentul în care i se aduce la cunoștință faptul că muncitorii își văd nestingheriți de lucru, acesta ”amuțește”.

”Fie vorba-între noi, pentru ce se face acolo nici n-ar trebui autorizație. Construcția nu are nevoie de fundație”, a mai spus Jude, care întreabă stupefiat: ”Dar acum lucrează acolo cineva? Eu știu că nu se lucrează. Trebuie să verific! Trebuie clar să oprească lucrarea. Parcă nu-mi vine să cred!”, a conchis Sandu Jude.

Contactat telefonic pentru a cere lămuriri suplimentare asupra eliberării autorizației de construcție pentru extinderea clubului Epic, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a rămas la fel de înmărmurit de tupeul celor care încalcă legea.

”Nu, nu am dat autorizație încă. Le-am cerut să-și facă demersurile, că nu pot lucra fără autorizație. Nu are nimeni nimic cu ei, dar trebuie să urmeze procedura legală. O să trimit Poliția Locală, acum! Nu putem să le creăm lor un regim privilegiat. Legea e lege pentru toți!”, ne-a declarat Robu.

Pe perioada ”filajului” chiar și o camionetă a pătruns în incinta bazei de agrement, cel mai probabil pentru a descărca materiale de construcție, atât de necesare lucrărilor ILEGALE.

La scurt timp după discuția telefonică purtată cu primarul Timișoarei, un echipaj al Poliției Locale și-a făcut apariția la poarta bazei de agrement, acolo unde un bărbat aștepta deja, ceea ce ne face să credem că muncitorii fuseseră înștiințați despre venirea agenților de poliție.

În plus, contactat pentru a afla măsurile luate de polițiștii locali, biroul de comunicare al Direcției Poliția Locală Timișoara, a precizat că numai mâine ne va putea prezenta măsurile și eventualele sancțiuni aplicate de oamenii legii în cazul ”Epic”.

”Am în plan deschiderea partidului pentru un suflu nou de oameni, oameni care nu au mai fost implicați în politică, oameni noi. (…) Nu vreau de la PSD Timiș să țină prima pagină a ziarelor pentru senzațional”, spunea Sorin Grindeanu, la începutul acestui an, imediat după ce a fost numit președinte interimar al PSD Timiș, ca urmare a declanșării urmăririi penale asupra fostului lider al organizației județene, Titu Bojin.

Acesta să fie, oare, suflul cel nou al pesediștilor tineri? Să fi înlăturat Grindeanu echipa de ”băieți deștepți” ai lui Bojin pentru a o înlocui cu alți băieți mai mult sau mai puțin deștepți, dar care știu cum să facă ”afaceri”? Rămâne de văzut… E foarte adevărat: Răducanu jr., Alfred Simonis și mulți alții sunt foarte tineri, la fel ca Grindeanu de altfel, dar se pare că sunt mult mai ”flămânzi” decât garda veche!

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=d-PO5KatfX0]

 

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

2 COMENTARII

  1. Aschia nu sare departe de trunchi. Ia vedeti cum a intrat si tata Raducanu, in posesia cladirilor si servicelui de pe calea Aradului. O familie de OPORTUNISTI si pusi pe JAF si IMBOGATIT !!! Asta e clasa politica din Romania, niste corupti pusi pe capatuiala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore