Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Deșeurile se aruncă la COȘ, nu în stațiile RATT! Poliția Locală face ”curat” la Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban au continuat în ultima săptămână verificările în mijloacele de transport în comun pentru a stabili modul în care se respectă prevederile legale în tramvaie, troleibuze, autobuze, dar și pentru a preveni prezența persoanelor care comit fapte de furt din buzunare și poșete în mijloacele de transport de pe raza municipiului Timișoara.

Oamenii legii angajați de Primăria capitalei banatului au fost prezenți în mijloacele de transport care circulă în zonele: Piața Mocioni, Piața Maria, Catedrala Mitropolitană, Piața 700, Calea Torontalului, Piața Traian, Piața Bălcescu, dar și tronsoanele de la Gara de Nord spre Sala Olimpia.

În cadrul acțiunilor organizate au fost aplicate sancțiuni contravenționale, conform HCL 371/2007 modificată și conform Legii 61/1991 republicată, cele mai multe pentru abandonarea de deșeuri, resturi alimentare și nealimentare, chiștoace de țigări atât în mijloacele de transport cât și în stațiile acestora, dar și pentru consum de alcool și apelarea la mila publică.

Verificările continuă și în perioada următoare. ”Rugăm cetățenii ca, în cazul în care constată aspecte de disconfort ori alte nereguli privind ordinea și siguranța publică, să apeleze la polițiștii locali prezenți sau în cazuri de urgență să sesizeze toate aceste aspecte la telefon 0256.968 pentru a se putea interveni în timp util” transmite Poliția Locală Timișoara cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare