ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Torță pe șosea! Un microbuz s-a făcut scrum, la Timișoara FOTO/VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un microbuz Volkswagen Transporter a luat foc în urmă cu puțin timp în apropiere de Casa Județeană de Pensii din Timișoara. Autovehiculul, care se deplasa pe strada Andrei Șaguna către zona Modern, a oprit la semafor, iar șoferul a văzut că iese fum de sub bordul mașinii.

Focul s-a aprins în zona motorului, cel mai probabil de la pompa de ulei, susține șoferul. Pompierii au sosit exrem de repede la fața locului, însă au oprit vălvătaia abia după ce flăcările au distrus o mare parte din microbuz.

Singurul lucru pe care a reușit posesorul vehiculului să salveze din interiorul acestuia, au fost câțiva saci cu legume pe care le cumpărase, culmea, pentru ca soția sa să le coacă.

Traficul se desfășoară cu dificultate și acum, la peste jumătate de oră de la producerea incendiului.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore