AcasăStiriSocialCasa Locală de Pensii Lugoj, inundată din cauza ploilor de azi-noapte

Casa Locală de Pensii Lugoj, inundată din cauza ploilor de azi-noapte

Imobilul unde îşi desfăşoară activitatea angajaţii Casei de Pensii din Lugoj, împreună cu cei ai Poliţiei Locale a fost inundat de apa de ploaie în acest weekend. Angajaţii CLP Lugoj, au solicitat în această dimineaţă intervenţia pompierilor cu pompe submersibile şi de suprafaţă.

Aceştia şi-au făcut apariţia în jurul orei 9:30, iar la faţa locului s-a găsit un strat adânc de circa 10 centimetri de apă, ce nu le-a făcut deloc uşoară munca, salvatorilor.

Inundaţia subsolului se datorează precipitaţiilor abundente din această noapte, care s-au abătut azi-noapte deasupra Lugojului, dar şi celor din noaptea trecută, când municipiul de pe Timiş şi un drum de la intrarea în acesta au fost răvăşite din cauza naturii dezlănţuite. Pompierii se aşteaptă ca şi în zilele următoare să apară asemenea situaţii, mai ales că meteorologii au anunţat şi pentru astăzi şi mâine ploi, descărcări electrice, vânt şi alte fenomene meteorologice periculoase, scrie Lugojeanul.ro.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente