Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ce-am ajuns! Clujul se promovează drept Capitală Culturală Europeană la… Timișoara!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cadrul acestor ateliere, vor fi instruiți peste 100 tineri si persoane interesate de aceste ateliere astfel încât la finalul acestui proiect să fie capabili să recunoască elementele specifice culturii persoanelor cu deficiențe de auz, să comunice în Limbaj Mimico – Gestual la nivel de inițiere și să se implice în diverse activități în sprijinul persoanelor cu deficiențe de auz.

Scopul atelierelor culturale este de a informa și familiariza tinerii interesați despre cultura persoanelor cu deficiențe de auz, Limbajul Mimico – Gestual cu metode de practică, diverse abordări care creează un mediu de comunicare și învățare adaptat nevoilor persoanelor cu deficiente de auz. Acestea vor avea un impact mare asupra tinerilor interesați de acest domeniu prin conștientizarea, informarea și sensibilizarea societății despre nevoile persoanelor cu deficiențe de auz, cultura acestora si Limbajul Mimico – Gestual. Cu această ocazie vor fi expuse lucrările de artă ale artistei surde Munteanu Cristina.

Atelierul cultural din Timișoara se va ține în data de 16 octombrie, joi, la ora 16:00, la Casa Tineretului de pe strada Arieș nr 19. Proiectul susţine candidatura oraşului Cluj – Napoca la titlul de Capitală Europeană 2021.

Așteptăm să vedem, acum, cum răspunde Timișoara la o astfel de provocare din partea uneia dintre cele mai puternice contracandidate la titlul de ”Capitală Culturală Europeană a anului 2021”, atât orașul de pe Bega cât și cel condus de fostul premier, Emil Boc, fiind înscrise în această competiție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...