Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ce-am ajuns! Clujul se promovează drept Capitală Culturală Europeană la… Timișoara!

- Advertisement -

În cadrul acestor ateliere, vor fi instruiți peste 100 tineri si persoane interesate de aceste ateliere astfel încât la finalul acestui proiect să fie capabili să recunoască elementele specifice culturii persoanelor cu deficiențe de auz, să comunice în Limbaj Mimico – Gestual la nivel de inițiere și să se implice în diverse activități în sprijinul persoanelor cu deficiențe de auz.

Scopul atelierelor culturale este de a informa și familiariza tinerii interesați despre cultura persoanelor cu deficiențe de auz, Limbajul Mimico – Gestual cu metode de practică, diverse abordări care creează un mediu de comunicare și învățare adaptat nevoilor persoanelor cu deficiente de auz. Acestea vor avea un impact mare asupra tinerilor interesați de acest domeniu prin conștientizarea, informarea și sensibilizarea societății despre nevoile persoanelor cu deficiențe de auz, cultura acestora si Limbajul Mimico – Gestual. Cu această ocazie vor fi expuse lucrările de artă ale artistei surde Munteanu Cristina.

Atelierul cultural din Timișoara se va ține în data de 16 octombrie, joi, la ora 16:00, la Casa Tineretului de pe strada Arieș nr 19. Proiectul susţine candidatura oraşului Cluj – Napoca la titlul de Capitală Europeană 2021.

Așteptăm să vedem, acum, cum răspunde Timișoara la o astfel de provocare din partea uneia dintre cele mai puternice contracandidate la titlul de ”Capitală Culturală Europeană a anului 2021”, atât orașul de pe Bega cât și cel condus de fostul premier, Emil Boc, fiind înscrise în această competiție.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore