Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timişoreni „creativi”. N-ai loc de parcare?Ia vopsea şi se rezolvă

- Advertisement -

Locuieşti într-o zonă unde nu găseşti tot timpul lor de parcare? Ia vopsea şi creează-ţi unul. Eşti şi „bunul samaritean”? Mai ia nişte vopsea şi crează-le şi vecinilor tăi. Mulţumirile venite în borcane de zacuscă sau invitaţiile „la o duşcă”, vor merita. Sau poate aspiri spre o carieră ca administrator de bloc şi ai nevoie să te faci plăcut. Ce Robu? La tine în cartier, tu „eşti primar”. Ce se întâmplă dacă un „clandestin” îşi parchează autoturismul pe unul dintre aceste locuri de parcare? Maşina va fi lovită şi mutată.
Pe strada Dan Căpitan întâmplările aduc a film de comedie. Un individ  a rezervat locurile de parcare pe domeniul public trasând cu vopsea și inscripționând numerele mașinii sale și ale vecinilor, motivând că nu dorește ca alte persoane să parcheze în locurile respective. Un fel de „ţi-a cumpărat mama ta, stradă?”.  În fapt, persoana care a făcut sesizarea a constatat că și-a parcat autoturismul pe locurile respective, iar cel care a rezervat locurile de parcare i l-a împins cu autovehiculul personal lovindu-i bara din față a mașinii. Ca să-l înveţe minte să nu îşi mai parcheze autovehiculul dacă nu-şi vede numărul de inamtriculare pe jos.Bărbatul a fost sancționat  cu o amendă de 800 lei.  Cazul său nu este, din păcate, unic. Peste 30 de persoane care nu au în repertoriu noţiunea de „spaţiu public”, au fost amendate anul trecut.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore