„Foști studenți, actuali profesioniști C.R.P.”- Alumnii de la Politehnică se întorc la facultate

0
921

Manifestarea are ca scop informarea actualilor studenți cu privire la oportunitățile de carieră în domeniul comunicării și al relațiilor publice. Specialiștii invitați la eveniment vor prezenta studenților oferte de internship, o serie de acțiuni ce le sunt destinate, dar mai ales vor povesti despre realizările profesionale excepționale cu care se pot mândri la doar câțiva ani de la absolvire. În cadrul workshop-ului se va face un parcurs profesional al absolvenţilor Facultății de Științe ale Comunicării, specializarea Comunicare și relații publice. Tot aici vor fi prezenţi şi membri ai Asociaţiei Ctrl-D, Corina Săftescu, Oana Pîslaru şi fondatorul, Ștefan Szakal ce vor expune studenţilor ofertele de internship şi mese rotunde.

„Foști studenți, actuali profesioniști C.R.P.” va avea loc vineri, 6 decembrie, începând cu orele 10:00 în amfiteatrul Nicolae Maior (Facultatea de Construcții, Strada Traian Lalescu 2a, parter).

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.