Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEveniment"Foști studenți, actuali profesioniști C.R.P."- Alumnii de la Politehnică se întorc la...

„Foști studenți, actuali profesioniști C.R.P.”- Alumnii de la Politehnică se întorc la facultate

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Manifestarea are ca scop informarea actualilor studenți cu privire la oportunitățile de carieră în domeniul comunicării și al relațiilor publice. Specialiștii invitați la eveniment vor prezenta studenților oferte de internship, o serie de acțiuni ce le sunt destinate, dar mai ales vor povesti despre realizările profesionale excepționale cu care se pot mândri la doar câțiva ani de la absolvire. În cadrul workshop-ului se va face un parcurs profesional al absolvenţilor Facultății de Științe ale Comunicării, specializarea Comunicare și relații publice. Tot aici vor fi prezenţi şi membri ai Asociaţiei Ctrl-D, Corina Săftescu, Oana Pîslaru şi fondatorul, Ștefan Szakal ce vor expune studenţilor ofertele de internship şi mese rotunde.

„Foști studenți, actuali profesioniști C.R.P.” va avea loc vineri, 6 decembrie, începând cu orele 10:00 în amfiteatrul Nicolae Maior (Facultatea de Construcții, Strada Traian Lalescu 2a, parter).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Răsplătiţi cu pixuri de 150 de lei, pentru că au luat parte la deschiderea Serviciului de Evidență a Populației Dumbrăvița

Cadouri de lux pentru invitaţii care au luat parte la deschiderea Serviciului de Evidență...

Libertatea presei, amenințată la Sânnicolau Mare: unui jurnalist i s-a interzis accesul la un eveniment sprijinit de primărie

Situație abuzivă la Sânnicolau Mare. Unui jurnalist i s-a interzis accesul la Întâlnirea Anuală...