Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialFoișoare și cluburi pentru pensionarii timișoreni

Foișoare și cluburi pentru pensionarii timișoreni

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Nicolae Robu continuă seria cadourilor pentru pensionarii timișoreni. După ce în urmă cu câteva săptămâni a anunțat Ziua Pensionarilor, acum edilul anunță foișoare și cluburi pentru locuitorii orașului care au ajuns la vârsta a treia.

Potrivit primarului Timișoarei, foișoarele ar urma să fie amplasate pe spațiile verzi din cartierele orașului, dar și în parcuri, în funcție de spațiul disponibil.

„Vor apărea foișoare unde pensionarii vor putea să-și petreacă timpul în condiții favorabile. Am înțeles că își doresc să aibă mai mult decât simple bănci și vom muta un număr important în mai multe locații din oraș. Vor fi 40-50 foișoare, în special în parcuri, spații verzi dintre blocuri. În unele zone va fi unul, în altele vor fi 2-3, în funcție de spațiu și de câtă lume le frecventează. În zone precum Dacia vom avea mai multe, minim 3, vom vedea în final. Sunt investiții mici”, a declarat Nicolae Robu.

Cluburile pentru pensionari, unde aceștia vor putea juca șah sau alte jocuri de societate, vor fi amenajate în punctele termice ale Colterm.

„Eu îmi doresc să putem disponibiliza spații care au servit cândva ca puncte termice, câte chiar dacă acum cele ce îndeplinesc această funcțiune nu mai sunt în totalitate dedicate pentru asta. Am vrea să amenajăm un fel de cluburi pentru pensionari acolo, unde persoanele aflate la pensie să poată socializa, să joace șah, table. Prima dată vom vedea câte puncte termice sunt disponibile, apoi vom face o planificare”, a completat edilul timișorean.

Rămâne de văzut dacă aceste promisiuni lansate în an electoral vor deveni realitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...