AcasăStiriSportCrosul Tineretului 2014 are loc miercuri. Premiile sunt atractive!

Crosul Tineretului 2014 are loc miercuri. Premiile sunt atractive!

Miercuri, 7 mai 2014, începând cu ora 10:00 se dă startul Crosului Tineretului, eveniment ce va avea ca loc de plecare Parcul Central din Timişoara. Competiţia organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a organizaţilor studenţeşti, este deschisă tuturor celor care vor să alerge pentru sănătate. Proba măsoară 1,2 kilometri, iar startul se va da din faţa statuii Eroilor din Parcul Central, la ora 10:00.

Un aspect interesant este cel legat de premierea primilor trei clasaţi în probele feminine şi masculine. Acestea constă în vouchere de cumpărături în valoare de 400, 300, respectiv 200 de lei, însă principalul obiectiv al crosului reprezintă o sărbătoare a tineretului, dar şi sport pentru sănătate.

D.J.S.T. Timiş invită astfel pe toţi cei dornici de o „mişcare”, să uite de grijile cotidiene şi să vină la o alergare în centrul oraşului.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente