cros

Miercuri, 7 mai 2014, începând cu ora 10:00 se dă startul Crosului Tineretului, eveniment ce va avea ca loc de plecare Parcul Central din Timişoara. Competiţia organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a organizaţilor studenţeşti, este deschisă tuturor celor care vor să alerge pentru sănătate. Proba măsoară 1,2 kilometri, iar startul se va da din faţa statuii Eroilor din Parcul Central, la ora 10:00.

Un aspect interesant este cel legat de premierea primilor trei clasaţi în probele feminine şi masculine. Acestea constă în vouchere de cumpărături în valoare de 400, 300, respectiv 200 de lei, însă principalul obiectiv al crosului reprezintă o sărbătoare a tineretului, dar şi sport pentru sănătate.

D.J.S.T. Timiş invită astfel pe toţi cei dornici de o „mişcare”, să uite de grijile cotidiene şi să vină la o alergare în centrul oraşului.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.