Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişeanul Ionel Pascotă este noul vicepreşedinte al Federaţiei Române de Motociclism

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Ionel Pascotă nu scapă de rivalul să de pe pistă nici „la birouri”. Ionuţ Mistode, principalul adversar de pe circuit, al lui Pascotă, a participat, alături de pilotul timişean, la alegerile pentru preşedenţia Comisiei de Viteză din cadrul Federaţiei Române de Motociclism.

Duminică, 24 noiembrie 2013, la Sibiu, în cadrul şedinţei anuale a Comisiei de Viteză a Federaţiei Române de Motociclism, piloţii Ionel Pascotă şi Ionuţ Mistode au mutat competiţia de pe circuitul de viteză în sala de şedintă unde s-au întercut în voturi şi programe pentru a câştiga conducerea acestei comisii.

Sportivul bănăţean, Ionel Pascotă, maestru al sportului, a demonstrat că are abilităţi şi programe şi în această direcţie, nu doar pe asfaltul circuitelor de viteză, reuşind să-l învingă pe Mistode la scor, 12 – 6.

Ionuţ Mistode şi Costin Oprea sunt noii membrii ai Comisiei de Viteză a F.R.M., iar Comisia aşteaptă acum propunerile lui Mistode pentru organizarea Campionatului de Viteză Open al României 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare