Klaus-Iohannis-si-Carmen-Iohannis

”Suntem împreună de peste 25 de ani şi cel mai frumos mărţişor rămâne, pentru mine, tot un buchet de ghiocei, ca pe vremea primului nostru 1 Martie”, a scris preşedintele Klaus Iohannis ca mesaj care însoţeşte fotografia în care apare alături de soţia sa, Carmen.

Postarea de pe pagina de socializare a preşedintelui Iohannis primise, la opt ore de la publicare, peste 174.000 de like-uri şi peste 4.300 de comentarii, pe Facebook.

Klaus Iohannis scrie în cartea autobiografică ”Pas cu pas” că cunoscut-o pe viitoarea sa soţie, Carmen, în timpul facultăţii şi că s-au căsătorit şapte ani mai târziu.

”Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac şi se înţeleg, restul devine irelevant. Este foarte uşor ca doi oameni tineri să se placă şi să se îndrăgostească, şi asta mi s-a întâmplat şi mie cu soţia mea. Am fost un cuplu de îndrăgostiţi mulţi ani. A durat mult până când ne-am căsătorit (…) Am trecut de pragul de 25 de ani de când suntem căsătoriţi şi acum cred că pot să spun că arta nu este de a te îndrăgosti, ci de a menţine dragostea vie pentru mult timp”, povesteşte şeful statului în cartea autobiografică, conform Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.