virgil-iantu-1-martie-timisoara

Noul album va fi disponibil începând cu primăvara lui 2014, lansarea programată pentru jumătatea lunii februarie fiind urmată de un concert exclusiv pe 1 martie, la Timişoara.

„Acest album este o mică istorie a muzicii româneşti, o colecţie frumoasă care sper să placă. Nu are un public ţintă anume, este dedicat celor care iubesc muzica românească bună şi poate fi ascultat şi de către cei care preferă trupa SIMPLU, dar şi de cei care ascultau cu ani în urma Nicu Alifantis” mărturiseşte Virgil Ianţu care şi-a dedicat ultimii ani acestui proiect special.

„1 Martie e o zi specială pentru toată lumea. În primul rând ne dă senzaţia că s-a terminat cu frigul. Apoi e treaba cu mărţişorul, încă un motiv să fim atenţi, noi bărbaţii, cu domnişoarele şi doamnele din jur. Pentru mine, în acest an, 1 Martie este unul cu totul special. Voi avea primul concert ce deschide turneul naţional pentru albumul <<Ieri şi azi>>, ce include piese româneşti cunoscute şi iubite de public, dar într-o altă formă orchestrală. În spate voi avea o trupă formată din cei mai buni instrumentişti din ţară, Bucharest Jazz Orchestra.

Pentru acest prim concert am ales oraşul meu natal, unde mi-am petrecut primii 18 ani din viaţă – Timişoara. Este un oraş cu un public educat şi sensibil, cu care am rezonat frumos de fiecare dată.

Am un sentiment special şi emoţii foarte mari, având în vedere că în sală vor fi familia, prieteni, colegi, foşti profesori cărora ar trebui să le arăt că nu am plecat degeaba de acasă şi că am învăţat şi eu ceva în anii ce-au trecut.

Aşadar, timişoreni şi bănăţeni, vă aştept cu tot dragul să petrecem o seară relaxantă şi frumoasă, plină de muzică românească frumoasă, o seară ce poate fi oferită ca mărţişor tuturor celor dragi, sau viitoare dragi vouă. Sper ca pe 1 Martie sala Capitol să fie atât de plină, încât să fiu nevoit să vă fac loc şi pe scenă!” a scris Virgil Ianţu pe site-ul porsonal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here