Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Spectacol total făcut de „bătrânii” BZN, la Timişoara FOTO+VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aşa cum era de aşteptat, concertul de aseară a fost un real succes, dacă ţinem cont de faptul că Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timişoara a fost neîncăpătoare pentru melomanii îndrăgostiţi de formaţia olandeză Band Zonder Naam (Trupa fără nume), sau, pe scurt BZN, sau mai precis Jan Keizer şi Annie Schilder – soliştii trupei BZN, alături de mai tinerii lor colegi din actuala trupă.

De ce am scris „bătrânii” în titlu? Pentru că, înainte de a face o scurtă pauză, în timpul concertului, chiar Jan a spus că sunt nevoiţi să facă „o scurtă pauză. Am îmbătrânit, iar la vârsta noastră trebuie să mergem mai des la toaletă“, a spus Jan Keizer, care a încântat publicul şi cu „acrobaţiile” sale, nu doar cu vocea lui caldă.

Formaţia a ridicat sala în picioare nu odată, ci în câteva rânduri, Jan şi Anny fiind nevoiţi să-şi înceapă uneori următoarea piesă, deşi publicul încă aplauda frenetic, una dintre „reprizele” de aplauze din timpul concertului durând aproape cât o piesă de-a olandezilor. Aceştia au cântat în engleză, franceză şi spaniolă, dar au promis că la o următoare întâlnire vor încerca să încânte publicul timişorean cu o melodie în limba română, arhi-cunoscuta „Drumurile noastre” a lui Dan Spătaru, pe care Jan a şi fredonat-o câteva secunde, dar cu textul în engleză. „Blue Eyes, blue eyes”, „Dance, dance”, dar şi multe alte piese ce aparţin cântăreţului britanic Tom Johnes, dar şi Janis Joplin sau Charles Aznavour.

După mai bine de două ore de la debutul spectacolului, artiştii se pregătau să părăsească scena. „Nici vorbă” spuneau ropotele de aplauze ale spectatorilor, iar BZN cânta, cu o scurtă pauză, ce-i drept, de la 19:30, până după ora 22:00, pentru ca mai apoi să stea încă mai bine de o oră pentru o sesiune de autografe „ca la carte”, dar şi pentru a împărţi mărţişoare femeilor care au avut răbdare la ieşirea din Filarmonică.

Una peste alta, un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, deşi soliştii care s-au prezentat perfect au 55 de ani (Anny) şi 64 de ani (Jan), doi „bătrâni” de poveste...

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=PDLR5nHYSGc&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert 100% hip-hop pentru fanii din...

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec promis”, sâmbăta, 1 februarie 2020,...

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24 Ianuarie - 11 februarie 2020....