Spectacol total făcut de „bătrânii” BZN, la Timişoara FOTO+VIDEO

- Advertisement -

Aşa cum era de aşteptat, concertul de aseară a fost un real succes, dacă ţinem cont de faptul că Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timişoara a fost neîncăpătoare pentru melomanii îndrăgostiţi de formaţia olandeză Band Zonder Naam (Trupa fără nume), sau, pe scurt BZN, sau mai precis Jan Keizer şi Annie Schilder – soliştii trupei BZN, alături de mai tinerii lor colegi din actuala trupă.

De ce am scris „bătrânii” în titlu? Pentru că, înainte de a face o scurtă pauză, în timpul concertului, chiar Jan a spus că sunt nevoiţi să facă „o scurtă pauză. Am îmbătrânit, iar la vârsta noastră trebuie să mergem mai des la toaletă“, a spus Jan Keizer, care a încântat publicul şi cu „acrobaţiile” sale, nu doar cu vocea lui caldă.

Formaţia a ridicat sala în picioare nu odată, ci în câteva rânduri, Jan şi Anny fiind nevoiţi să-şi înceapă uneori următoarea piesă, deşi publicul încă aplauda frenetic, una dintre „reprizele” de aplauze din timpul concertului durând aproape cât o piesă de-a olandezilor. Aceştia au cântat în engleză, franceză şi spaniolă, dar au promis că la o următoare întâlnire vor încerca să încânte publicul timişorean cu o melodie în limba română, arhi-cunoscuta „Drumurile noastre” a lui Dan Spătaru, pe care Jan a şi fredonat-o câteva secunde, dar cu textul în engleză. „Blue Eyes, blue eyes”, „Dance, dance”, dar şi multe alte piese ce aparţin cântăreţului britanic Tom Johnes, dar şi Janis Joplin sau Charles Aznavour.

După mai bine de două ore de la debutul spectacolului, artiştii se pregătau să părăsească scena. „Nici vorbă” spuneau ropotele de aplauze ale spectatorilor, iar BZN cânta, cu o scurtă pauză, ce-i drept, de la 19:30, până după ora 22:00, pentru ca mai apoi să stea încă mai bine de o oră pentru o sesiune de autografe „ca la carte”, dar şi pentru a împărţi mărţişoare femeilor care au avut răbdare la ieşirea din Filarmonică.

Una peste alta, un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, deşi soliştii care s-au prezentat perfect au 55 de ani (Anny) şi 64 de ani (Jan), doi „bătrâni” de poveste...

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=PDLR5nHYSGc&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert...

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec...

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24...

Paula Seling colinda in Ajunul Craciunului la Timisoara

Paula Seling vă aduce la Timișoara concertul ”Colindăm, Colindăm”,...

Concert tribut Led Zeppelin, la Timisoara, cu sarbii de la Melmac Riders

Vineri, cu începere de la ora 21:00, timișorenii care...

Nicu Alifantis canta la Timisoara, in turneul Memorabilia

Una dintre cele mai mari voci ale folkului românesc,...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img