Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vagoane-cisternă, pline cu motorină, deraiate lângă Timişoara. Unul s-a răsturnat FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
13.9 ° C
15.1 °
11.1 °
76 %
2.6kmh
23 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
22 °

Miercuri seara, un tren marfar, a cărui vagoane-cisternă erau pline cu motorină, se îndrepta spre depozitul Petrom aflat în Capitala Banatului. Ajuns între localităţile Moşniţa Nouă şi Timişoara o parte a trenului a „sărit” de pe şine. Patru vagoanele garniturii au deraiat, în timp ce unul dintre acestea s-a şi răsturnat. Cauzele prooducerii acestui accident nu se cunosc încă, dar ceea ce s-a putut observa, inclusiv din imagini, linia-cale a avut de suferit, şinele fiind îndoite destul de serios în zona în care vagoanele-cisternă au deraiat.

Pompierii au deplasat la faţa locului trei autospeciale pentru a se asigura că în cazul în care are loc o explozie, vor putea face faţă, însă, din fericire, nu s-a pus problema pentru o astfel de intervenţie.

Întrucât cisternele nu au suferit fisuri, ele urmau să fie repuse pe roţi cu ajutorul unor utilaje care să le poată ridica, însă acestea nu vor putea ajunge la destinaţie, care se află în apropierea zonei în care a avut loc incidentul, vagoanele urmând a fi trase înapoi deoarece şinele nu vor mai putea fi folosite decât după lucrări de reparaţii.

Trenul era format dintr-o locomotivă şi 20 de vagoane-cisternă, toate pline cu motorină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare