Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSenior Software exportă inteligenţă românească

Senior Software exportă inteligenţă românească

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Anul trecut firma a reuşit să îşi extindă echipa la peste 80 de specialişti, să realizeze prima implementare a soluției ERP în Ungaria dar şi deschiderea unui nou punct de lucru la Cluj Napoca. ”De peste 11 ani investim constant în produse, în relația cu clienții, în extinderea prezenței naționale și internaționale, în organizarea internă și în echipă. Senior Software a devenit astfel un brand care reprezintă garanția calității produselor și a serviciilor oferite”, a declarat Daniel Toma (foto), Director General Senior Software.

Compania este exportator de inteligenţă românească, prin lansarea celei mai noi versiuni a sistemului SeniorERP în limba maghiară și implementarea ei la primul client din Ungaria. Acesta se adaugă celor existenţi din Italia, Marea Britanie sau Bulgaria. În acelaşi timp, Senior Software a extins suita SCM cu soluțiile TMS – pentru optimizarea rutelor de transport și LVS – dedicată companiilor cu activități logistice complexe, de la Mantis Informatics – lider în domeniul furnizării de sisteme informatice și consultanță pentru logistică din sud-estul Europei.

Printre noii clienţi se numără YLI, importator și distribuitor de sisteme și subansamble pentru control acces și securitate, Sano Vita, producător și distribuitor de produse vegetariene, Coriolan Distributie, distribuitor de produse cosmetice și detergenți, şi Bico Industries, producător de polistiren expandat. ”Ca urmare a prezentărilor făcute de către principalii furnizori de software de pe piață am constatat că soluțiile Senior Software acoperă necesitățile și cerințele societății. Funcționalitatea acestora este remarcabilă, dat fiind timpul relativ scurt avut la dispoziție pentru implementare, dovadă a faptului că echipa și-a atins obiectivele și a reușit să se facă înțeleasă de toate compartimentele funcționale ale SC Bico Industries SRL. Abordarea Senior Software a fost una onestă, iar la bugetul alocat a oferit maximul de elemente (module și aplicații) înglobate în produsul final”, a afirmat Cătălin Țîrlea, Director Executiv Bico Industries.

Pentru acest an, compania intenţionează să îşi extindă echipa din cele trei filiale, Bucureşti, Constanţa şi Cluj Napoca. ”Acordăm libertate de acțiune si sprijin persoanelor care au inițiativă și doresc să-și pună în practică ideile proprii și experiența dobândită. Senior Software a devenit un brand care reprezintă garanția calității produselor și a serviciilor oferite, ceea ce ne obligă să creștem standardele de calitate de la an la an, în paralel cu gestionarea dezvoltării companiei. Acest lucru este o provocare personală și, în același timp, o trăsătură definitorie a culturii noastre organizaționale”, a explicat Daniel Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Allview dezvaluie noi detalii despre viitoarea serie de smartphone-uri romanesti – X6

După participarea la MWC 2019, unde a prezentat viitorul flagship X6 Xtreme, Allview, brandul...

iPhone XR – cel mai nou terminal Apple, disponibil in Romania

Cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, a...

Geanta inteligentă controlată prin telefon, de la distanţă

Ultimii ani au adus descoperiri şi inovaţii uimitoare în domeniul transporturilor: avioane cu televiziune...