Smartphone-ul românesc care întrece IPhone 5

- Advertisement -

Poducătorul românesc de echipamente IT&C, Allview, a lansat smartphone-ul Dual SIM Allview P6 Stony cu display Super Amoled Plus HD de 4,65 inch. Acesta depăşeşte din punct de vedere al dimensiunii display-ului IPhone 5.

P6 Stony de la Allview este echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich şi beneficiază de noua interfaţă grafică Berry. Telefonul este dotat cu un procesor performant – Cortex A9 Dual Core – care are o capacitate a memoriei flash de 4 GB, smartphone-ul având posibilitatea transferului de date prin Wi-Fi direct, dar şi o cameră foto de 8 MP cu autofocus, model OV8830, printre cele mai apreciate de pe piaţă.

Posesorii acestui smattphone vor putea profita de display-ul de 4,65 inch, cu rezoluţie de 1280×720 pixeli şi de tehnologia HD Super Amoled, pentru contrast puternic, culori vii şi claritate aparte.

P6 Stony este dotat cu camera performanta OV8830, de 8MP, cu autofocus si led flash, care îţi permite să surprinzi imagini HDR încântătoare sau filme HD. O singură mişcare a degetului pe ecran face trecerea din modul cameră, în galeria de imagini şi invers.

Stony este echipat cu procesorul Cortex A9 Dual Core, care asigură experienţa optimă în utilizarea aplicaţiilor, o reacţie rapidă la comenzi şi o experienţă multitasking remarcabilă.

Datorita rezoluţiei HD, experienţa de browsing este extrem de plăcută, iar toate detaliile sunt vizibile încă de la accesarea unei pagini de internet. În plus, poţi vizualiza fişiere de tip office datorită aplicaţiei preinstalate Office Suite Viewer, iar telefonul tău va fi în siguranţă prin Bitdefender Mobile Security, aplicaţie oferită de către liderul pieţei româneşti de antivirus.

O altă aplicaţie interesantă de care beneficiază P6 Stonz este „Robin” cu ajutorul căreia beneficiezi de asistenţă vocală oricând ai nevoie! Fie că doreşti să afli informaţii despre vreme, ultimele ştiri, să auzi un banc, să îţi programezi alarma, să găseşti cel mai apropiat restaurant cu mâncare thailandeză sau să afli traseul către diverse destinaţii, Robin te va ghida, îţi va ţine companie şi, de ce nu, te va distra.

Aplicaţiile de la Google, sunt de asemenea prezente pe telefonul Allview, în orice moment. YouTube este la îndemâna ta! Poţi să încarci videoclipuri, să te bucuri de cele încărcate de prieteni sau să creezi playlist-uri cu melodiile favorite. Ai acces în orice moment în Google Play, de unde poţi instala sau cumpăra cele mai noi aplicaţii disponibile pentru Android. Dacă vrei să porneşti la drum cu maşina, poţi accesa Google Maps şi vei fi sigur că ajungi la destinaţie.

P6 Stony are un design ultra slim deosebit de elegant. Cu o grosime de numai 8,6 mm şi o greutate de 131 de grame, Stony este comod de manevrat şi nu vei putea să te mai desparţi de el.

Smartphone-ul Stony se poate conecta la un alt dispozitiv cu WiFi Direct pentru un transfer direct de date, la viteze mari, între ele. Zona de transfer este generoasa, de până la 10 metri.

Noul meniu Berry, creat special de Allview, îţi va oferi o experienţă extraordinară cu smartphone-ul P6 Stony cu ecran HD Super Amoled. Interfaţa grafică proaspătă şi relaxantă te va fascina încă din primul moment.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Allview dezvaluie noi detalii despre viitoarea serie de smartphone-uri romanesti – X6

După participarea la MWC 2019, unde a prezentat viitorul...

iPhone XR – cel mai nou terminal Apple, disponibil in Romania

Cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa...

Geanta inteligentă controlată prin telefon, de la distanţă

Ultimii ani au adus descoperiri şi inovaţii uimitoare în...

Soluțiile informatice CPM fac uitate fişierele Excel

Datorită evoluției accelerate a afacerii, a planurilor de creștere...

Google Chrome îți va consuma mai puține resurse grație noului update

Unul dintre principalele lucruri prin care Google Chrome s-a...

Microbiștii din Europa, în EXTAZ! Tehnologie de transmitere 5K pentru reluări la 360 de grade, în fotbal

Trăim într-o epocă în care funcțiile tehnice, instrumentele și...

Din aceeași categorie

Categorii Populare