Fata

Ovidiu Gabriel Ţarcă este, probabil, numele celui mai mare impostor din istoria presei locale timişene. După ce a profitat de bunătatea unei persoane dispuse să-l ajute prin deschiderea portalului www.voceatimisului.ro, reporterul Ovidiu, şi nu mogulul – aşa cum îi plăcea să se prezinte – a dispărut cu banii şi o parte importantă din logistica, pusă la dipoziţia întregii echipe, de persoana care sprijină acest proiect media.

Pentru început trebuie menţionat că acest material prezintă o informare cât se poate de reală şi nu este un pamflet sau o glumă.

Site-ul de ştiri generale www.voceatimisului.ro a luat fiinţă datorită unei persoane bine-voitoare, care i-a oferit “un loc de muncă” unui fost angajat al TVT 89, care, conform spuselor acestuia, ar fi fost dat afară de la televiziunea locală ca urmare a faptului că s-a plâns de faptul că patronul televiziunii, Goergică Cornu, nu l-ar fi plătit de trei luni.

Ovidiu Gabriel Ţarcă, pe numele său, a fost angajat, ca atare, la www.voceatimisului.ro, acolo unde avea să ocupe funcţia de redactor, iar sarcinile sale au fost clare – întreţinerea site-ului cu ştiri din toate domeniile, asta după ce forma o echipă. Ţinând cont de faptul că “domnul” Ţarcă a fost împuternicit de proprietarul de drept al acestui site să se ocupe de absolut toate cele necesare, oferindu-i-se încredere deplină, Ţarcă a profitat din plin de statutul său şi s-a autointitulat “mogul – patron de site”. Tânărul de 26 de ani a primit inclusiv drept de semnătură în “ecuaţii financiare” atrăgând pe site o serie de reclame, mai ales electorale, pentru care a încasat o anumită sumă de bani. Având acces la cont, şi încredere maximă din partea celui ce i-a dat “putere”, Ţarcă a profitat şi şi-a achiziţionat “pe firmă” două telefoane Samsung Galaxy S III (valoare de piaţă circa 2.800 de lei bucata) şi un laptop de ultimă generaţie în valoare de aproximativ 4.000 de lei, toate de la unul din operatorii de telefonie mobilă ce activează pe piaţa românească.

Cu acces deplin la contul firmei, acesta a sustras din cont o sumă “frumuşică” de bani (toţi existenţi joi – circa 10.000 de lei), alţii încasaţi efectiv de la partidele politice cu care a avut “colaborări electorale”, 600 de euro de la un amic de-al său, 250 de la un fost colaborator de-al acestuia, precum şi o serie de echipamente destinate funcţiei de redactor (cameră foto, reportofon şi altele) şi binenţeles cele achiziţionate de la operatorul de telefonie mobilă, “mogulul” dispărând în cursul zilei de miercuri, fără ca cineva să ştie ceva concret despre el.
Prejudiciul financiar creat de Ovidiu Gabriel Ţarcă este mare din punct de vedere finaciar, însă cel adus imaginii site-ului, prin comentariile acestuia făcute prin intermediul contului de Facebook sunt la fel de mari, Ţarcă abordând o serie de doamne şi domnişoare cărora le făcea avansuri şi propuneri mai mult decât indecente, având de suferit, din acest punct de vedere, inclusiv colege de breaslă.

Cu ceastă ocazie redacţia www.voceatimişului.ro îşi cere scuze, public, faţă de toată lumea care a avut de suferit în vreun fel sau altul de pe urma “MOGULULUI” Ţarcă Ovidiu Gabriel, persoane publice sau nu, companii, sau chiar partide politice, pe care îi îndrumăm să facă plângere penală în acest sens, pe numele “Ovidiu Gabriel Ţarcă”, sau să ne contacteze prin următoarele mijloace:
Telefon: 0734.600.009 – Radu Constantin;
0745.903.482 – Octavian Pintean;
e-mail: redactie@voceatimisului.ro;
office@voceatimisului.ro.
Ovidiu Gabriel Ţarcă va fi acuzat de abuz de încredere şi înşelăciune pentru faptele sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.