maşini de cusut

Aveţi o şansă să faceţi bani uşor? Gândiți-vă de două ori înainte de a crede că sunteți norocoși și de a da curs ofertei care pare de nerefuzat. Asta pentru că riscați să rămâneți cu banii dați, fără șanse de a-i recupera. Pe străzile din Timișoara au revenit afișele cu mașina de cusut germană. Țeapa este una veche și decurge după cum urmează: un așa-zis „colecționar” de mașini de cusut se oferă să plătească peste 50.000 de euro pentru a cumpăra o mașină de cusut germană. Cei care sună află că au nevoie și de un certificat de autenticitate, pe care cei mai mulți nu îl au. Amabil, „colecționarul” se oferă să faciliteze obținerea un astfel de document contra sumei de circa 8.000 de euro. Posesorii de mașini rămân cu banii dați, căci după ce actul este obținut nu mai pot da de colecționarul care le-a propus afacerea profitabilă.

Cristian Brâncovan a postat pe Facekook un anunț prin care îi avertizează pe timișoreni că „Țeapa „mașina de cusut germană”. S-a umplut orașul de astfel de anunțuri. „Colecționarul” german inchide telefonul când îi vorbești în germană. 🙂 Share-ul nu e suficient, așa că vă rog să le rupeți, deoarece publicul lor țintă sunt părinții dar mai ales bunicii voștri! Găsiți la comentarii explicații despre cum funcționează țeapa!.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.