ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Tepe de mii de euro! Afişele cu colecţionarul german care cumpără maşini de cusut au împânzit din nou oraşul

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aveţi o şansă să faceţi bani uşor? Gândiți-vă de două ori înainte de a crede că sunteți norocoși și de a da curs ofertei care pare de nerefuzat. Asta pentru că riscați să rămâneți cu banii dați, fără șanse de a-i recupera. Pe străzile din Timișoara au revenit afișele cu mașina de cusut germană. Țeapa este una veche și decurge după cum urmează: un așa-zis „colecționar” de mașini de cusut se oferă să plătească peste 50.000 de euro pentru a cumpăra o mașină de cusut germană. Cei care sună află că au nevoie și de un certificat de autenticitate, pe care cei mai mulți nu îl au. Amabil, „colecționarul” se oferă să faciliteze obținerea un astfel de document contra sumei de circa 8.000 de euro. Posesorii de mașini rămân cu banii dați, căci după ce actul este obținut nu mai pot da de colecționarul care le-a propus afacerea profitabilă.

Cristian Brâncovan a postat pe Facekook un anunț prin care îi avertizează pe timișoreni că „Țeapa „mașina de cusut germană”. S-a umplut orașul de astfel de anunțuri. „Colecționarul” german inchide telefonul când îi vorbești în germană. 🙂 Share-ul nu e suficient, așa că vă rog să le rupeți, deoarece publicul lor țintă sunt părinții dar mai ales bunicii voștri! Găsiți la comentarii explicații despre cum funcționează țeapa!.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore