ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Teapa de mii de euro cu masini de cusut nemtesti a revenit in actualitate. Cum va feriti

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Una din cele mai vechi și prolifice înselătorii revine în capitala Banatului. Falșii colecționari de mașini de cusut nemțești care dau țepe de zeci de mii de euro celor care le pică în plasă au lipit din nou afișe prin oraș. Timișoreanul Cristi Brâncovan vă cere ajutorul pentru dezlipirea afișelor și popularizarea avertismentului legat de înșelătorie.

„Le stricăm combinația țeparilor? Înșelăciunea constă în convingerea naivilor ce îi apelează că mașina lor de cusut valorează zeci de mii de euro, dar pentru a îi obține trebuie să o împerecheze cu o altă mașină de cusut „din aceeași serie”, oferită spre vânzare de un complice contra sumei de 5-10.000 de euro. Naivii, în special bătrâni, rămân apoi cu banii dați și cu încă o mașină de cusut fără valoare, pe care nu le-o mai cumpără nimeni. Țeparii, doi recidiviști regionali coordonați de un lider național, au împânzit orașul cu anunțuri cu ajutorul unor persoane recrutate pentru lipirea de anunțuri, ce au fost la rândul lor păcăliți. La muncă băieți sau pe Popa Șapcă, impreună cu „prietenii mei” ce operau la buzunare”, a scris Brâncovan pe pagina sa de Facebook.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore