ciocolateria-2

În data de 15 noiembrie, în Iulus Mall s-a deschis prima ciocolaterie din Timişoara.

Let’s Chocolate oferă timişorenilor o adevărată ciocolată sub formă de ganaches sau mini-chocolats, de tablete, dar şi băuturi calde, cocktailuri, obţinute doar din ingrediente nobile : vanille Bourbon, unt de cacao şi cacao de origine, fără lecitină de soia, fără arome şi conservanţi.

Timişorenii au răspuns afirmativ invitaţiei în ziua deschiderii, fiind prezenţi aproximativ 100 de clienţi, majoritatea dintre ei cu vârste cuprinse între 40-50 de ani.

Preferatele cleinţior sunt mini-chocolats, fiind declarate cele mai vândute produse.

Ciocolateria oferă clienţilor calitate la preţuri accesibile: cutia de 4 mini-chocolate costă 14 lei, iar cea de 12 mini-chocolats, 44 lei.

Preţurile tabletelor de ciocolată variază între 18-21 lei, acestea fiind produse din ingrediente nobile.

Produsele sunt aduse la Timişoara dintr-un orăsel din Franţa, numit Privas. Acestea sunt realizate în fabrica unui maestru ciocolatier adevărat, decorat „Meilleur Ouvrier de France” (cel mai bun artizan ciocolatier din Franţa).

„Let’s Chocolate s-a născut din pasiune, dar şi din frustrare. Pe de-o parte, admiraţia noastră pentru măestria ciocolatierilor francezi şi cultura culinară franceză, pe de alta, dorinţa de a aduce în Timişoara o ciocolată adevărată, de cea mai înaltă calitate, dintre cele propuse occidentalilor la marile saloane de profil, dar la un preţ corect” , a declarat pentru voceatimisului.ro, Gabriela Crainic, creatorul Let’s Chocolate în Timişoara.

Sursa foto: Let’s Chocolate

Alina Marghescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here