Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bride to Be- Marguerite Fashion Show, un eveniment care va eclipsa târgurile de nunți

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Bride to Be- Marguerite Fashion Show se pregătește pentru cea de-a patra ediție, iar spectacolul va fi, ca de obicei, la el acasă. ”Rafinamentul, profesionalismul și calitatea desăvârșită au fost criteriile de selecție ale celor care ni s-au alăturat într-un sincron de excepție, aducând astfel în fața dumneavoastră, pentru o seară, o defilare elitistă de produse și servicii destinate nunților.

De la un an la altul acest eveniment a luat amploare datorită dumneavoastră, celor care ați aplaudat și ați primit cu încântare inițiativa noastră” ne comunică organizatorii super-evenimentului care a fost programat în acest an pe data de 28 noiembrie, în atmosfera elegantă a sălii de evenimente Trio Events, din Giroc.

”Au acceptat invitația noastră de a defila în deschiderea spectacolului multe dintre cele care ne-au investit cu încrederea lor, cele pe care cu admirație și afecțiune le numim Miresele Marguerite! Își vor purta încă o dată rochia de mireasă pentru noi și mai ales pentru dumneavoastră… o defilare care pentru noi reprezintă cel mai emoționant moment, cartea noastră de vizită în fața dumneavoastră” ne-au dezvăluit organizatorii.

Rochiile de mireasă aparținând brandurilor La Sposa – Pronovias și Demetrios vor fi prezentate, ca în fiecare an, de femei minunate care pentru o seară ne vor arăta din nou că o femeie reală, o frumusețe naturală, poate fi mult mai mult decât un model profesionist.

Rochii de seară, focuri de artificii, concerte live, coregrafii dedicate, degustări de ciocolată, invitații elegante, pantofi delicați, bijuterii pline de strălucire, servicii eclusiviste destinate unui eveniment cu adevărat deosebit vor completa subiectul principal al serii: rochia de mireasă.

Nu vor fi neglijati nici domnii care participă la acest eveniment, întrucât pe scenă, într-o defilare excepțională, își vor face loc eleganța și rafinamentul unor costume de ceremonie exclusiviste.

”Vă invităm să petreceți alături de noi o seară memorabilă, să savurați fiecare moment, să vă bucurați de fiecare minut și mai ales să așteptați cu nerăbdare momentul final, cel al premiilor pe care le oferim împreună cu partenerii noștri: o rochie de mireasă, un costum de ceremonie, pantofi, bijuterii, invitații și multe, multe altele. Vă invităm să ne cunoașteți, să vă alăturați nouă, să petrecem împreună o seară frumoasă, o seară în care evenimentul nostru să fie o repetiție generală a nunții dumneavoastră!” spune provocarea organizatorilor evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Răsplătiţi cu pixuri de 150 de lei, pentru că au luat parte la deschiderea Serviciului de Evidență a Populației Dumbrăvița

Cadouri de lux pentru invitaţii care au luat parte la deschiderea Serviciului de Evidență...

VIDEO! Distracție de patron beat: a aprins artificii ILEGAL, pe trotuar, în faţa poliţiştilor

Mai mulţi nuntaşi au fos la un pas de o tragedie sâmbătă seara, când...

Hoți din locuințe, prinși de polițiștii timișoreni după ce au furat bijuterii, veselă și un laptop

Polițiștii timișoreni au reușit să prindă doi hoți de locuințe din Timișoara. Cei doi...