Bride to Be- Marguerite Fashion Show, un eveniment care va eclipsa târgurile de nunți

- Advertisement -

Bride to Be- Marguerite Fashion Show se pregătește pentru cea de-a patra ediție, iar spectacolul va fi, ca de obicei, la el acasă. ”Rafinamentul, profesionalismul și calitatea desăvârșită au fost criteriile de selecție ale celor care ni s-au alăturat într-un sincron de excepție, aducând astfel în fața dumneavoastră, pentru o seară, o defilare elitistă de produse și servicii destinate nunților.

De la un an la altul acest eveniment a luat amploare datorită dumneavoastră, celor care ați aplaudat și ați primit cu încântare inițiativa noastră” ne comunică organizatorii super-evenimentului care a fost programat în acest an pe data de 28 noiembrie, în atmosfera elegantă a sălii de evenimente Trio Events, din Giroc.

”Au acceptat invitația noastră de a defila în deschiderea spectacolului multe dintre cele care ne-au investit cu încrederea lor, cele pe care cu admirație și afecțiune le numim Miresele Marguerite! Își vor purta încă o dată rochia de mireasă pentru noi și mai ales pentru dumneavoastră… o defilare care pentru noi reprezintă cel mai emoționant moment, cartea noastră de vizită în fața dumneavoastră” ne-au dezvăluit organizatorii.

Rochiile de mireasă aparținând brandurilor La Sposa – Pronovias și Demetrios vor fi prezentate, ca în fiecare an, de femei minunate care pentru o seară ne vor arăta din nou că o femeie reală, o frumusețe naturală, poate fi mult mai mult decât un model profesionist.

Rochii de seară, focuri de artificii, concerte live, coregrafii dedicate, degustări de ciocolată, invitații elegante, pantofi delicați, bijuterii pline de strălucire, servicii eclusiviste destinate unui eveniment cu adevărat deosebit vor completa subiectul principal al serii: rochia de mireasă.

Nu vor fi neglijati nici domnii care participă la acest eveniment, întrucât pe scenă, într-o defilare excepțională, își vor face loc eleganța și rafinamentul unor costume de ceremonie exclusiviste.

”Vă invităm să petreceți alături de noi o seară memorabilă, să savurați fiecare moment, să vă bucurați de fiecare minut și mai ales să așteptați cu nerăbdare momentul final, cel al premiilor pe care le oferim împreună cu partenerii noștri: o rochie de mireasă, un costum de ceremonie, pantofi, bijuterii, invitații și multe, multe altele. Vă invităm să ne cunoașteți, să vă alăturați nouă, să petrecem împreună o seară frumoasă, o seară în care evenimentul nostru să fie o repetiție generală a nunții dumneavoastră!” spune provocarea organizatorilor evenimentului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img