Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAu pus lupul, paznic la oi! Agent de pază, reţinut în timp...

Au pus lupul, paznic la oi! Agent de pază, reţinut în timp ce fura piese auto din fabrica pe care trebuia să o păzească, la Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Specialiștii Poliţiei de Frontieră Timişoara au iniţiat, în luna iulie 2014, un complex de măsuri în vederea depistării în flagrant a unui cetăţean român, Claudiu C, din Timişoara, despre care deţineau informaţii că sustragea piese auto de la o fabrică de componente auto din Timişoara, unde era angajat ca agent de pază.

Din investigaţiile efectuate, s-a stabilit faptul că mai multe persoane angajate ale fabricii au sustras componente auto din unitate, bunuri pe care le-au scos fie cu autoturisme, fie în bagajele personale, după încheierea programului de muncă, cu sprijinul agenţilor de pază ale căror atribuţii ar fi fost acelea de a-i controla la ieşirea din fabrică.

Aseară, miercuri, 15 octombrie 2014, în jurul orei 21:00, în urma acţiunilor desfăşurate de anchetatori, a fost reţinut în flagrant Claudiu C., în vârstă de 42 ani, în timp ce transporta cu un taxi o cantitate mare de piese auto sustrasă de către acesta din incinta fabricii şi pe care intenţiona să o valorifice pe piaţa neagră din Germania. Bărbatul era angajat ca agent de pază la o firmă de securitate care are contract de asigurare a pazei pentru fabrica amintită. Reprezentanţii fabricii au confirmat faptul că bunurile în cauză sunt fabricate în unitate şi sunt produse pentru export, iar valoarea bunurilor sustrase în perioada supusă documentării de către poliţiştii de frontieră este de aproximativ 30.000 euro.

Pe numele hoțului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi tăinuire, persoana în cauză fiind reţinută pentru 24 de ore. Cercetarile sunt continuate de poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi participaţiei tuturor persoanelor implicate. Documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare