ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Au pus lupul, paznic la oi! Agent de pază, reţinut în timp ce fura piese auto din fabrica pe care trebuia să o păzească, la Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Specialiștii Poliţiei de Frontieră Timişoara au iniţiat, în luna iulie 2014, un complex de măsuri în vederea depistării în flagrant a unui cetăţean român, Claudiu C, din Timişoara, despre care deţineau informaţii că sustragea piese auto de la o fabrică de componente auto din Timişoara, unde era angajat ca agent de pază.

Din investigaţiile efectuate, s-a stabilit faptul că mai multe persoane angajate ale fabricii au sustras componente auto din unitate, bunuri pe care le-au scos fie cu autoturisme, fie în bagajele personale, după încheierea programului de muncă, cu sprijinul agenţilor de pază ale căror atribuţii ar fi fost acelea de a-i controla la ieşirea din fabrică.

Aseară, miercuri, 15 octombrie 2014, în jurul orei 21:00, în urma acţiunilor desfăşurate de anchetatori, a fost reţinut în flagrant Claudiu C., în vârstă de 42 ani, în timp ce transporta cu un taxi o cantitate mare de piese auto sustrasă de către acesta din incinta fabricii şi pe care intenţiona să o valorifice pe piaţa neagră din Germania. Bărbatul era angajat ca agent de pază la o firmă de securitate care are contract de asigurare a pazei pentru fabrica amintită. Reprezentanţii fabricii au confirmat faptul că bunurile în cauză sunt fabricate în unitate şi sunt produse pentru export, iar valoarea bunurilor sustrase în perioada supusă documentării de către poliţiştii de frontieră este de aproximativ 30.000 euro.

Pe numele hoțului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi tăinuire, persoana în cauză fiind reţinută pentru 24 de ore. Cercetarile sunt continuate de poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi participaţiei tuturor persoanelor implicate. Documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore