Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„SeniorERP” şi „SeniorVisualBI” cresc valoarea companiilor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

„Pentru a putea construi, desfăşura şi creşte o afacere modernă un rol important revine sistemelor informatice. Am utilizat şi înainte o soluţie de gestiune care acoperea majoritatea activităţilor noastre, însă de când utilizăm soluţiile ERP şi Business Intelligence de la Senior Software avem acces mult mai rapid şi facil la informaţii, reuşim să urmărim mult mai corect rezultatele obţinute pe categorii de produse sau pe zone, vânzările pe care le-am ratat, dar şi să vedem exact unde ne-am dezvoltat cel mai bine şi unde mai avem de îmbunătăţit. Consider că soluţia SeniorERP este una dintre cele mai bune din piaţă pe segmentul de distribuţie”, a declarat Carmen Oancea, unul dintre asociaţii SalonPro.

Compania a decis implementarea sistemelor Senior Software în baza a două criterii foarte importante: pe de o parte competenţele aplicaţiei pe segmentul de distribuţie, pentru a asigura un grad ridicat de compatibilitate cu activitatea firmei, iar pe de altă parte notorietatea furnizorului.

SeniorERP a îndeplinit aceste cerinţe, iar beneficiile obţinute sunt evidenţiate de Carmen Oancea: „Implementarea soluţiei SeniorERP ne-a crescut eficienţa pentru că ne ajută să accesăm informaţiile de care avem nevoie într-un timp scurt şi oricând este necesar. Câteva dintre beneficiile obţinute, de altfel foarte importante pentru noi sunt: urmărirea mai eficientă a stocurilor şi a procesului de vânzare, operarea mai rapidă a facturilor, vizibilitate crescută asupra produselor din stoc, asupra gestiunilor multiple. Am făcut de asemenea economii importante de timp în obţinerea datelor, iar accesul la informaţie ne-a ajutat să luam decizii mai rapide şi mai eficiente”.

Odată cu SeniorERP, managerii SalonPro au implementat şi sistemul Business Intelligence, dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial în vizualizarea datelor: „SeniorVisualBI este utilizat exclusiv la nivel de management şi ne ajuta să verificăm vânzările sau relaţia cu furnizorii şi partenerii. În plus, putem vedea în orice clipă dacă ne-am atins ţintele – aspect important pentru business-ul nostru”, adaugă Oancea.

Înfiinţat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucători pe piaţa sistemelor software de management al afacerilor. Compania având capital integral românesc, Senior Software dezvoltă şi implementează sisteme informatice de ultimă generaţie, specializate pe verticale de piaţă: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorSCM şi SeniorCRM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare