Timișorenii pot câștiga aparate electrocasnice aruncându-le pe cele vechi, dar NU la GUNOI! Ce campanie are loc luna aceasta

- Advertisement -

În vederea implementării acestor acţiuni, în cursul lunii martie 2015, în municipiul Timişoara se vor organiza două acţiuni de colectare a deşeurilor electrice şi electronice, în cadrul campaniei „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, după cum urmează:
– 21 martie 2015 – partea de Nord a Municipiului Timişoara;
– 28 martie 2015 – partea de Sud a Municipiului Timişoara.

Sâmbătă, 21 martie 2015, începând cu orele 10:00, va avea loc deschiderea punctelor de colectare în cartierele timişorene situate la Nord faţă de Canalul Bega, iar în data de 28 martie 2015 la aceeaşi oră, va avea loc deschiderea punctelor de colectare în cartierele timişorene situate la Sud faţă de Canalul Bega. Toţi locuitorii sunt aşteptaţi să depună aparatura electrică şi electronică veche sau defectă la punctele provizorii de colectare.

Activitatea de colectare DEEE se va derula în aceeaşi zi şi prin preluarea de la domiciliu, în cazul echipamentelor voluminoase. Pentru detalii despre campanie sau programarea transportului de la domiciliu, cetăţenii sunt invitaţi să sune la numerele de telefon 0751.302.114 şi 0800.444.800, de luni până sâmbătă, între orele 9:00 – 18:00.

În fiecare zonă se vor organiza puncte de colectare, în locaţii cunoscute locuitorilor din fiecare cartier în parte, organizate în instituţiile de învăţământ. Colectarea se va realiza între orele 10:00 – 17:00, la fiecare punct de colectare urmând a fi organizat un grup de voluntari care vor informa cetăţenii şi îi vor ajuta în preluarea aparaturii electrice şi electronice.

Toţi deponenţii vor putea participa la o tombolă cu premii şi vor avea şansa să câştige unul dintre cele 20 de premii constând în aparate electronice şi electrocasnice Candy, Tristar şi Skill: 2 frigidere, 2 cuptoare cu microunde, 2 aspiratoare, 6 cafetiere, 4 mixere şi 4 maşini de găurit. Tombola şi premierea elevilor voluntari vor avea loc pe data de 30 martie 2015, ora 11.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Timişoara.

Cei interesaţi pot obţine informaţii suplimentare şi la telefon 0256-40.84.95 sau pe www.rorec.ro. Vezi AICI listele locaţiilor punctelor de colectare DEEE.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img