Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primarul unui MARE oraș din România vrea la șefia PNL. Vezi despre cine e vorba!

- Advertisement -

După ce Crin Antonescu a demisionat de la șefia PNL, iar alături de el și ceilalți membrii liberali din conducere, astăzi, Klaus Iohannis, primarul Sibiului, a anunțat că va candidat pentru postul lăsat liber. În cursă, alături de Iohannis, va intra și Ioan Ghișe, senator PNL. Congresul PNL care va stabili noul lider liberal va avea loc la sfârșitul lunii viitoare, la 28-29 iunie.

Astăzi în deschiderea Delegaţiei Permanente am anunţat că voi candida la preşedinţia PNL. Am cerut o derogare de vechime pentru a fi în această poziţie. Cred că reacţia colegilor din partid a fost una foarte bună. În concluzie, ne pregătim pentru Congres”, a declarat Iohannis.

Ludovic Orban, deputat PNL, a anunțat, conform Adevărul, că îl va susține pe primarul Sibiului în lupta pentru funcția de președinte al PNL. Orban, care anunțase că va candida și el, a declarat că s-a răzgândit când a aflata că Iohannis candidează și el.

„Când mi-am depus candidatura nu ştiam că domnul Klaus Iohannis va candida. Deşi ştiu că am foarte mulţi susţinători, am pus în plan secund interesul personal, aşa cum am făcut întotdeauna. Astăzi, Klaus Iohannis este cea mai bună soluţie pentru PNL. Decizi domniei sale de a-şi asuma conducerea PNL este una bună pentru România, pentru PNL. Îi acord întreg sprijinul meu în demersul domniei sale de a transforma PNL în bine, să constituie coloana vertebrală a dreptei româneşti. Îi rog pe cei care au spus că mă suţin să-l sprijine pe Iohannis, pentru ca PNL să dea viitorul preşedinte“, a explicat Ludovic Orban.

În același timp, PNL se pregătește să negocieze cu PDL o eventuală alianță de dreapta. Tratative s-au purtat deja cu Forța Civică și cu PMP, da pare exclus ca liberalii să semneze un acord cu cei din Mișcarea Populară.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore