ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

E oficial! Dan Popa, validat ca președinte PDL Timiș și co-președinte PNL Timiș

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Președintele PDL și co-președinte al PNL, Dan Popa, a fost validat cu unanimitate de către cei 300 de membri prezenți în ședința consiliului.

Consiliul de Coordonare Judetean reunit joi, 18 decembrie 2014, conform statutului, pe lângă discutarea problemelor organizatorice, a mai luat câteva decizii importante pentru organizație. Astfel, Biroul Permanent Județean a cooptat în rândurile sale, cu statut de vicepreședinți, toți primarii care reprezintă formațiunea politică în județ.

Tot ieri, în cadrul aceleiași ședințe, a fost validat și Secretarul General al Biroului Județean, funcție vacantă ca urmare a numirii lui Dan Popa ca președinte, în persoana primarului din Sânnicolau Mare, Dănuț Groza.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore