Umilință totală! Alin Nica a găsit la alegerile de la PNL Lugoj o sală… absolut goală

- Advertisement -

Azi, Alin Nica și Dănuț Groza, președintele și secretarul PNL Timiș, au primit exact ceea ce au semănat: ignor total! Și cel mai bun semnal că Nica a pierdut frâiele organizației județene de partid a fost cel de acum câteva ore când, la Lugoj, ar fi trebuit să fie ales noul președinte al filialei. Doar că, la convocarea lui Alin Nica, nu a răspuns nimeni. Dar absolut nimeni! O sală pur și simplu goală!

Nimeni, în afară de un singur cetățean care, întâmplător, era în zonă și l-a recunoscut pe președintele CJ Timiș. Așa că omul s-a oprit să-și spună păsul într-o problemă strict personală. Așa se face că în sala festivă de ședință, unde erau așteptați circa 100 de membri de partid, care ar fi trebuit să voteze noua conducere a PNL Timiș, nu au fost decât Alin Nica și Dănuț Groza. Ceea ce spune mult! Extrem de mult!

În primul rând, absenteismul scoate în evidență faptul că Alina Nica nu are niciun cuvânt de spus în organizația PNL Lugoj, pe care a destituit-o, în intergralitate, în urmă cu circa o săptămână pe motiv că președintele filaliei, primarul Claudiu Buciu, l-a susținut pe Raul Ambruș în fruntea PNL Timișoara și nu pe Cosmin Tabără, așa cum și-a dorit Alin Nica. Mai mult, Buciu a și refuzat să facă alegeri în organizația locală, tocmai pentru a nu-i da ocazia lui Nica să se valideze pe poziția de președinte al PNL Timiș, la alegerile programate pentru data de 7 august.

Conform statutului PNL, ca alegerile județene să aibă loc, este nevoie ca un procent minim de 70% dintre organizațiile din teritoriu să fi încheiat alegerile interne, dar absolut obligatoriu ca filialele din municipii să le fi finalizat, deja. La Timișoara, oarecum, alegerile s-au încheiat, sâmbăta trecută. Tot cu circ, la fel ca și precedentele! Și tot cu delegați aleși pe sprânceană, exact cum a vrut echipa Nica – Groza! La Lugoj, alegerile nu au avut loc pentru că liberalul Claudiu Buciu a anunțat că refuză să le organizeze, motivând că nu vrea să participe la mascarada lui Nica și nici să plece într-o aventură cu tabăra lui Florin Cîțu.

Și sala goală de la Lugoj, mai spune un lucru. Faptul că liberalii din filială apreciază calitatea și leadership-ul lui Claudiu Buciu. Mai mult, că nu vor niciun soi de schimbări în organizație sau imixtiuni de la centru. Practic, nu au nevoie de nimeni care să-le dea ora exactă sau să le arate…drumul! Așadar, primarul Buciu a demonstrat că știe organizația și că o controlează. Nica a arătat exact invers: că e pe nicăieri, că e în afara filmului!

Probabil că, dacă mai veneau vreo doi-trei lugojeni de pe stradă, cu probleme personale pe la președintele CJ Timiș, Alin Nica, ”garda pretoriană” ar fi fost în stare să valideze alegerile în municipiu. În aplauze și urale! Așa, Nica și cu Groza s-au ales doar între ei, într-o liniste totală și într-o sală absolut goală. Și, așa cum a comunicat deja PNL Timiș, pentru că nu a fost cvorum, alegerile de la Lugoj se vor reorganiza. Cum până când? Până iese cine trebuie, la fel ca și la PNL Timișoara. În schimb, niciun cuvânt despre sala goală și despre umilința totală trăită de un președinte de filială, care devine tot mai antipatic pe zi ce trece…

Imaginile video fac cât o mie de cuvinte!!!

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=RurYA0EDcYY]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare