Alegeri in organizatiile PNL conduse de primari rebeli. Ce spune Robu despre Alin Nica, Danut Groza si Petru Roman

- Advertisement -
Organizațiile în care președinți au fost primari certați cu șeful PNL Timiș Nicolae Robu se pregătesc de alegeri. Primarii rebeli precum Alin Nica din Dudeștii Noi, Dănuț Groza de la Sânnicolau Mare sau Petru Roman de la Deta au refuzat să organizeze alegeri în cursul anului 2017, deși, susține Nicolae Robu, li s-a cerut acest lucru în repetate rânduri.

Astăzi, Robu a anunțat că Biroul Politic Județean al PNL Timiș a decis organizarea de alegeri în Iecea Mare, Moravița, Nițchidorf, Pesac, Secaș, Tomnatic, Deta, Belinț, Birda, Bucovăț, Dudeștii Noi și Ghizela.

„Am hotărât să facem alegeri în cele 13 organizații în care nu s-au făcut alegeri. Noi am tot insistat să se facă, dar iată că nici până acum în 13 organizații nu au fost făcute. Eu îmi doresc să înceteze definitiv aceste tensiuni și manifestările publice care fac rău partidului . Noi putem să ne contrazicem între noi în forurile de conducere. PNL este un partid democratic, nu există delict de opinie. De când sunt eu președinte din 2009 întotdeauna am invitat chiar la a se vorbi deschis, la mi se aduce critici atunci când este impresia unor colegi că greșesc”, a declarat Nicolae Robu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare