Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Alegeri in organizatiile PNL conduse de primari rebeli. Ce spune Robu despre Alin Nica, Danut Groza si Petru Roman

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °
Organizațiile în care președinți au fost primari certați cu șeful PNL Timiș Nicolae Robu se pregătesc de alegeri. Primarii rebeli precum Alin Nica din Dudeștii Noi, Dănuț Groza de la Sânnicolau Mare sau Petru Roman de la Deta au refuzat să organizeze alegeri în cursul anului 2017, deși, susține Nicolae Robu, li s-a cerut acest lucru în repetate rânduri.

Astăzi, Robu a anunțat că Biroul Politic Județean al PNL Timiș a decis organizarea de alegeri în Iecea Mare, Moravița, Nițchidorf, Pesac, Secaș, Tomnatic, Deta, Belinț, Birda, Bucovăț, Dudeștii Noi și Ghizela.

„Am hotărât să facem alegeri în cele 13 organizații în care nu s-au făcut alegeri. Noi am tot insistat să se facă, dar iată că nici până acum în 13 organizații nu au fost făcute. Eu îmi doresc să înceteze definitiv aceste tensiuni și manifestările publice care fac rău partidului . Noi putem să ne contrazicem între noi în forurile de conducere. PNL este un partid democratic, nu există delict de opinie. De când sunt eu președinte din 2009 întotdeauna am invitat chiar la a se vorbi deschis, la mi se aduce critici atunci când este impresia unor colegi că greșesc”, a declarat Nicolae Robu.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare