robu

Organizațiile în care președinți au fost primari certați cu șeful PNL Timiș Nicolae Robu se pregătesc de alegeri. Primarii rebeli precum Alin Nica din Dudeștii Noi, Dănuț Groza de la Sânnicolau Mare sau Petru Roman de la Deta au refuzat să organizeze alegeri în cursul anului 2017, deși, susține Nicolae Robu, li s-a cerut acest lucru în repetate rânduri. Astăzi, Robu a anunțat că Biroul Politic Județean al PNL Timiș a decis organizarea de alegeri în Iecea Mare, Moravița, Nițchidorf, Pesac, Secaș, Tomnatic, Deta, Belinț, Birda, Bucovăț, Dudeștii Noi și Ghizela.

„Am hotărât să facem alegeri în cele 13 organizații în care nu s-au făcut alegeri. Noi am tot insistat să se facă, dar iată că nici până acum în 13 organizații nu au fost făcute. Eu îmi doresc să înceteze definitiv aceste tensiuni și manifestările publice care fac rău partidului . Noi putem să ne contrazicem între noi în forurile de conducere. PNL este un partid democratic, nu există delict de opinie. De când sunt eu președinte din 2009 întotdeauna am invitat chiar la a se vorbi deschis, la mi se aduce critici atunci când este impresia unor colegi că greșesc”, a declarat Nicolae Robu.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.