ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Euro s-a stabilizat la 4,47 lei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dealerii bancari declarau că bancă centrală ar fi intervenit în piață pentru a diminua tensiunile generate de criza profundă în care se afla rublă rusă, ce atingea minime istorice față de euro și dolar. Următoarele ședințe au fost mai calme pentru leu, în condițiile în care bancă Rusiei a majorat dobândă să de referință la 17% și a vândut mai multe miliarde de dolari pentru a tempera deprecierea euro. Pe acest fond pozitiv, la care au contribuit și achizițiile de lei ale nerezidenților, cursul euro a scăzut ieri de la 4,4738 la 4,4705 lei. Tranzacțiile s-au realizat între un minim de 4,4690 și un maxim de 4,4770 lei, nivel la care s-a deschis piața.

Cursul dolarului american a crescut de la 3,5924 la 3,6250 lei, medie care reprezintă maximul atins de monedă americană începând cu data de 21 august 2012.

Cursul francului elvețian a scăzut mai consistent, de la 3,7252 la 3,7137 lei, ca o consecință a faptului că bancă centrală a Elvetiei a decis introducerea dobânzii negative la depozitele atrase de la băncile comerciale, pentru a stopa procesul de apreciere a monedei helvete.

Monedele din regiune s-au apreciat în cursul dimineții dar au trecut pe scădere în partea a două zilei. Cea poloneză se deprecia de la 4,218 la 4,245 zloți iar cea maghiară se tranzacționa între 311,3 și 314,8 forinți.

Perechea euro/dolar, care a urcat miercuri spre 1,2550 dolari, a scăzut ieri până la 1,2278 dolari, aproape de minimul de 1,2247 dolari, atins în 8 decembrie. Creșterea euro a venit în contextul în care mesajul Rezervei Federale americane referitor la momentul creșterii dobânzilor din SUA, s-a modificat de la „o perioadă considerabilă de timp” la stabilirea cu „rabdare” a momentului pentru „normalizarea” politicii monetare.

În piață la termen de la Sibiu, euro se tranzacționa pentru martie între 1,23 și 1,2345 dolari.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore