Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu la alegerile pentru şefia PNL „Ne-am canibalizat pe tot felul de mize mici” UPDATE Ludovic Orban, ales şef cu scor zdrobitor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Liberalii din toată ţara şi-au dat astăzi întâlnire în Bucureşti unde iau parte la Congresul Naţional al PNL, acolo unde se va alege noua conducere a partidului.

În luptă au mai rămas doar doi candidaţi: Ludovic Orban și europarlamentarul de Timiș Cristian Bușoi. Filiala de Timiş îl susţine, prin vot stabilit în biroul judeţean, pe Cristian Buşoi. Propus pentru o funcţie de prim-vicepreşedinte, Nicolae Robu a declarat la Congresul Naţional că „Am început fuzionarea în noua formulă cum nici nu se putea mai bine, câștigând în acel an de grație 2014, alegerile prezidențiale, cu Klaus Iohannis, candidat PNL, și nu trebuie să uităm asta nicio clipă. Și nici domnia sa nu trebuie să uite. Ce a urmat însă a fost un lung șir de greșeli pe care avem obligația să le conștientizăm, pentru a nu le repeta (…) Una dintre greșeli a fost, în opinia mea, că nu am făcut ce facem astăzi cu doi ani mai devreme, în 2015, când în partid era liniște, astfel încât alegerile din 2016 să poată fi pregătite și derulate sub conducerea legitimă. Altă greșeală a fost că am funcționat în toți acești ani total lipsit de viziune, conjunctural, cu agenda făcută, prin ricoșeu, de PSD (…) Ne-am luptat între noi, ne-am canibalizat pe tot felul de mize mici”. Printre delegaţii filialei de Timiş se numără şi mai mulţi apropiaţi de-ai primarului Robu precum consilierii săi personal Florin Răvăşilă, Cătălin Iapă şi Sanda Greblă , city-managerul Robert Kristof.

În urma numărării voturilor, aproximativ 78% din cei 5.000 de delegaţi au votat pentru Ludovic Orban. Acesta a fost ales preşedinte al PNL. Candidatul susţinut de filiala PNL Timiş, Cristian Buşoi a pierdut lupta cu un scor umilitor.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare