AcasăStiriPoliticaNicolae Robu comentează pe Facebook înfrângerea lui Bușoi în cursa pentru șefia...

Nicolae Robu comentează pe Facebook înfrângerea lui Bușoi în cursa pentru șefia PNL. Ce ofertă a refuzat

Am pierdut – mergem mai departe. Este deviza sub care a comentat Nicolae Robu învingerea lui Cristian Bușoi, candidatul susținut de filiala PNL Timiș pentru funcția de președinte al PNL. După ce Ludovic Orban a câștigat președinția partidului cu votul a aproximativ 78% din voturil a 5.000 de delegați, Nicolae Robu a scris pe Facebook că.

„Evident, mi s-a propus și încă insistent, să fac parte din echipa Orban, dar n-am acceptat, considerând, cu toată prețuirea și, pot spune, prietenia, chiar, pentru Ludovic Orban -un liberal pur sânge, garantez-, că acum „e timpul lui Cristian Bușoi”.
Majoritatea covârșitoare a colegilor de Congres au avut, însă, altă opinie, prin urmare, noi, ceilalți, n-avem decât să ne conformăm acesteia. Pentru că, așa e jocul democratic. Punct! Îl felicit pe Ludovic Orban pentru victoria obținută, îi urez mult succes și îl asigur că, din momentul anunțării oficiale a rezultatului, în mine are un Președinte de Filială pe care se poate baza în tot ce înseamnă maibinele PNL. Iar dacă mâine voi fi ales Prim-vicepreședinte sau Vicepreședinte Politic, atunci și un Prim-vicepreședinte sau, după caz, Vicepreședinte Politic, loial, întru binele PNL. De mâine seară, în PNL nu trebuie să mai existe echipa Bușoi sau echipa Orban, ci doar echipa PNL, iar în ceea ce mă privește, așa se va întâmpla, garantez! Glorie PNL! Unitate PNL!”
, a scris Robu pe Facebook.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Vlad Marcu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente