ACCIDENT violent la Giroc! Şase maşini implicate, iar o fetiţă de câţiva anişori a fost transportată la SPITAL! FOTO

- Advertisement -

Un camion cu numere de înmatriculare provenite din judeţul Argeş a semănat panică printre locuitorii comunei Giroc. Şoferul autoutilitarei nu a acordat prioritate la ieşirea de pe strada Semenic pe strada Timiş şi a lovit violent un autoturism Volkswagen Passat, acesta din urmă ricoşând în şanţul de pe marginea drumului.

În autoturismul de fabricaţie germană se afla şoferul şi fetiţa acestuia, însă, din fericire, ambii au scăpat ca prin urechile acului. Cu toate acestea, fetiţa a fost transportată de urgenţă la Spital, cu ajutorul unei ambulanţe, pentru mai multă siguranţă.

Ca şi cum nu era de ajuns, după ce şoferul argeşean a lovit Passat-ul, camionul a ricoşat pe partea opusă, direct într-o parcare, unde a mai acroşat alte patru autoturisme parcate regulamentar.

La faţa locului au mai sosit un alt echipaj al Ambulanţei, un echipaj SMURD dar şi Poliţia, instituţie care a demarat o amplă anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii acestui accident. Poliţiştii au constat că şoferul camionului nu cosnumase băuturi alcoolice, ca urmare a testării acestuia cu aparatul etilotest.

Din fericire, nu au existat victime, decât pagube materiale, inclusiv şoferul vinovat scăpând doar cu o sperietură groaznică. Una dintre maşinile parcate şi lovite de camionul marca Mercedes, aparţine lui Mircea Doncean, mecanicul Capionului Naţional la motociclism viteză – Ionel Pascotă.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare