ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Judeţul Timiş e pe locul doi în topul solicitărilor de credite pentru locuinţe

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Totalul creditelor pentru populaţie a ajuns la 35,91 miliarde de lei în luna aprilie a acestui an, în creştere cu 1,5% faţă de martie, potrivit datelor Băncii Naţionale, prelucrate de economica.net.

Valoarea creditelor pentru consum a crescut cu doar 0,5% în aprilie, până la 23,24 miliarde de lei, în vreme ce creditele pentru locuinţe au crescut cu 10,5% până la 4,92 miliarde de lei.

Ritmul de creditare pentru locuinţe îşi păstrează amplitudinea. În martie, creşterea era de 10,3% faţă de februarie. Judeţele din Ardeal şi Banat domină în TOPUL 10 după creditele totale pentru populaţie. Au avut creşteri peste media naţională, în ordine, judeţele: Cluj, Timiş, Iaşi, Braşov, Arad, Bucureşti, Bihor, Constanţa, Ialomiţa şi Dolj. Cea mai mare creştere a creditelor pentru locuinţe a înregistrat-o judeţul Iaşi (18%), urmat de Timiş (15,9), Arad (13,4%), Cluj (12,6) şi Braşov (12,1%).

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore