Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fundația ”Pentru Voi” se laudă și are cu ce! ”Diferiți, dar profesioniști valoroși”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
29.9 ° C
30.1 °
29 °
41 %
4.1kmh
0 %
vin
32 °
sâm
33 °
Dum
21 °
lun
26 °
mar
28 °

Această unitate se construiește la Săcălaz, în județul Timiș, proiectul fiind destinat exclusiv mediului rural. Aici vor munci 13 persoane dintre care 9 provin din grupuri vulnerabile (5 persoane cu dizabilități intelectuale și 4 femei aflate în risc de marginalizare socială). ”Proiectul nostru își propune să dezvolte activități generatoare de profit prin punerea în evidență a abilităților și cunoștințelor antreprenoriale ale echipei de management, ce se va ocupa de noua unitate protejată” ne-a informat Laila Onu, managerul de proiect.

Conceptele de ”economie socială” și de ”parteneriat economic” în acest domeniu vor fi promovate în regiunea de vest a țării prin 4 seminarii de informare. De asemenea, acest tip de activități ”consolidează stima de sine, în acest caz vorbim despre cele 9 persoane, din grupuri vulnerabile”.

Activitățile proiectului ”Diferiți, dar profesioniști valoroși” vor mai cuprinde campanii de promovare în Timișoara, Arad, Reșița și Deva, pentru a face cunoscute conceptele amintite anterior. De asemenea, în cadrul unității protejate ”Pentru Voi Advertising”, în care se vor produce materiale specifice activităților de marketing, vom crea și concepte de promovare individuală. Rezultatele proiectului vor fi comunicate ritmic, așa cu cere legislația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare