OFICIAL! Timișorenii ies în stradă, sâmbătă, la ora 18:00, în Piața Victoriei! PONTA vine la Timișoara în aceeași zi

- Advertisement -

Mii de timișoreni se arată dispuși să participe la un protest de amploare al oamenilor simpli împotriva clasei politice la modul general și împotriva actualului Guvern, în frunte cu premierul Victor Ponta, chiar în ziua în care acesta are programată o vizită la Timișoara. Ponta vina în capitala Banatului pentru a ”pune la cale” campania pentru turul II al alegerilor prezidențiale.

Dacă ”mișcarea” anti-Ponta a prins contur pe Facebook și se vrea una pe plan național, timișorenii, așa cum noi am anunțat cu câteva zile în urmă, mai precis luni, 3 noiembrie 2014, a doua zi după primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, nu mai au răbdare până pe data de 15 noiembrie, așa cum fusese stabilit inițial protestul.

O parte dintre cei care au dat ”join” acestui eveniment compară deja situația în care se află românii la ora actuală cu cea din Decembrie 1989, când de la Timișoara a pornit Revoluția care a dus la căderea comunismului din România. ”Banatul are voce! După cum s-a hotărât pe event-ul “Daca nu îl vrei pe Ponta președinte, ieși în stradă”, se va organiza un protest la scara națională pe data de 15.11.2014, la ora 20:00. Primele strigăte împotriva Comunismului s-au făcut auzite în 1989 aici, la TIMIȘOARA. Atunci, Timișorenii au dat posibilitatea săvârșirii unei reacții în lanț în toată România care ne-a eliberat pe toți de Comunism. Haide să arătăm din nou, ce înseamnă Timișoara! Dacă atunci l-am dat jos pe Ceaușescu, sigur îl putem rezolva și pe pămpălăul ăsta!” spune îndemnul evenimentului creat pe rețeaua de socializare la care și-au anunțat participarea circa 7.000 de persoane, până acum, în timp ce la evenimentul național au dat ”join” peste 36.000 de români, printre care și timișoreni.

Evenimentul de pe Facebook poate fi găsit AICI, iar la protest sunt invitați toți timișorenii și nu doar ei, care s-au săturat de bătaia de joc a clasei politice, la adresa lor, a oamenilor, sau a ”lucrurilor” cum au fost catalogați votanții lui Klaus Iohannis.

Așadar acțiunea de protest va avea loc la Timișoara, în Piața Victoriei, sâmbătă, 8 noiembrie 2014, cu începere de la ora 18:00 și este una cât se poate de legală. Proteste asemănătoare au fost deja programate, fie pentru data de 8 noiembrie, fie pentru data de 15, cu o zi înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale, în Cluj, Iași, București, Arad sau Brașov.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Articole asemănătoare

Promisiuni de la Guvern: Ambulanta in fiecare comuna din Romania

Guvernul a adoptat un Memorandum privind instituirea schemei de...

Culmea! Premierul Viorica Dancila transmite un mesaj cu prilejul Zilei Culturii Nationale

Primul ministru al României, Viorica Dăncilă, a transmis un...

Mihaela Triculescu, noul presedinte al ANAF. Ce o recomanda?

Premierul României, Viorica Dăncilă, a semnat astăzi Decizia de...

Robu face sondaj pe Facebook privind plombarile pe ninsoare si ploaie

Primarul Timişoarei vrea să ştie: doriţi plombarea drumurilor chiar...

Primarul Timişoarei, sondaj pe Facebook privind limitarea pragului de zgomot

Peste 80% din aproximatv 1.800 de timişoreni s-au...

Din aceeași categorie

Categorii Populare