Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În Timişoara, timpul stă. Ceasul floral încă nu a fost reparat

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Amplasat între Complexul Comercial Bega şi Hotelul Continental, ceasul floral reprezintă, nu doar, unul dintre simbolurile timişorene ci şi, probabil, cea mai făloasă realizare arhitectural-peisagistică din centrul municipiului.

Frumos este, de mers.. nu prea. În ciuda faptului că s-a lucrat la aleile din jurul său, administraţia oraşului nu a bine-voit să trimită un specialist să pună ceasornicul în funcţiune. Însă, au promis că o vor face. Când? Rămâne o „surpriză” pentru locuitorii oraşului.

Timişoara este unul dintre puţinele oraşe ce beneficiază de un astfel de obiectiv, mai mult, design-ul acestuia este schimbat de la an la an. Un fel de „poate dacă e colorat şi arătos, nu o să mai vrea nimeni să vadă cât e ceasul”. Viceprimarul Train Stoia a mai promis pe lângă repararea ceasului şi deschiderea unei terase lângă el, unde timişorenii vor putea „uita de timp”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare