ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ACCIDENT produs de o femeie, lângă Pișchia. Șoferița, rănită GRAV, un copil de 5 ani a scăpat doar mai ”ieftin”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Marți, 2 decembrie 2014, în jurul orei 11:50, poliţiştii de la ”Rutieră” din Timiş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe DJ 691, în afara localităţii Pişchia. Echipajul ajuns de urgență la fața locului a stabilit că o femeie de 38 de ani, din Pișchia, în timp ce conducea pe DJ 691, dinspre Giarmata vătre localitatea de domiciliu, la un moment dat, având preocupări de natură a-i distrage atenţia, a părăsit partea carosabilă, acroşând un pod din beton.

În urma accidentului, femeia a suferit răni grave, iar pasager din autoturism, un copilaș de numai 5 ani a suferit răni uşoare, cei doi fiind transportați la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore