ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Încă o centură pentru Daniel Corbeanu. Luptătorul timișorean și-a adjudecat titlul național Kombat Liga VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Duminică, 30 noiembrie 2014, a avut loc, la Deva, gala Kombat Liga 6, un spectacol sportiv al luptătorilor din toată țara, unde, la categoria 73 de kilograme și-a făcut simțită prezența și luptătroul timișorean Daniel Corbeanu.

Gala a avut o serie de dispute, cele mai multe desfășurate după reguli de kick-boxing, dar și o demonstrație de box cu doi sportivi ai categoriei grea, peste 95 de kilograme: Eugen Mailat și Ovidiu Pera.

Gala a început cu un ”demonstrativ” care l-a avut în centrul atenției pe campionul european la box Sorin ”Pantera” Tănăsie, după care, meciurile și spectacolul și-au dat mâinile.

Unul dintre cele mai importante meciuri a fost cel cu numărul 8, în care se duelau Daniel Corbeanu, de la clubul M-Box Club Timișoara și Mihai Vasile din Ploiești, ”un sportiv extraordinar de puternic” așa cum îl cataloghează Corbeanu pe adversarul său de duminică. ”Provine de la celebra școală de box din Ploiești” mai spune Daniel.

”Am avut tactica stabilită de la bun început și nu am făcut nimic decât să mă țin de ea. Deși mă avantajează loviturile de braț, la acest meci antrenorul mi-a indicat să insist cu lovituri de picior. Au fost câteva momente în care m-am luat la contre cu brațele cu adversarul meu, motiv pentru care am fost certat de Maestrul Miki, antrenorul meu” a devăluit pentru Vocea Timișului, Daniel Corbeanu, sportivul antrenat de Miki Viel (foto sus, în dreapta).

Sportivul a ”comentat” meciul pentru fanii săi, meci pe care îl puteți vedea mai jos. Calitatea imaginii lasă de dorit întrucât acestea au fost captate cu un telefon mobil, de un amator, însă sunt suficient de clare în ceea ce privește în favoarea cui a înclinat banalța în ring. ”Deși adversarul este un boxer redutabil, cred că am reușit să-l domin și la capitolul brațe. O lovitură de picior la cap, trimisă la începutul celei de-a doua reprize la trimis la podea. S-a ridicat repede și a continuat, iar de acolo a fost totul mult mai simplu pentru mine. Am atacat piciorul din față până a cedat! În repriza a doua s-a încheiat meciul prin KO” ne-a povestit campionul nostru.

”Am adusi și centura (foto dreapta) și titlul național Kombat Liga la Timișoara” concluzionează Daniel Corbeanu, după gala desfășurată la Deva.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=VANWPRadjYg&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore